Follow:

The sweet life of Sarah – boerenkool en cupcakes

Deze week ging ik 2 keer naar vriendinnen, ik at voor de eerste keer dit seizoen boerenkool, ik was een dag heel erg lui en ik kocht een nieuwe plant. Kijk je mee naar mijn week?

20161116_132757

Dit was maandag of woensdag, wanneer precies weet ik niet eens meer. Het was in ieder geval prachtig weer en ik vond de combinatie van de fel blauwe lucht en de herfstkleuren zo mooi. Omdat het er zo mooi uitzag ging ik in mijn pauze een stukje lopen. Toen ik buiten was, was het toch een stuk kouder dan verwacht. Het weer was echt een wolf in schaapskleren haha.

img-20161121-wa0000

Dinsdag maakte ik voor de eerste keer zelf boerenkool! Ik ben er niet mega fan van maar in de herfst en winter vind ik het altijd wel een keer lekker. De textuur was wel een beetje apart, ik denk dat ik andere aardappelen moest gebruiken. Oh well.

20161116_185923

Woensdagavond at ik bij Tessa. Ze is één van mijn liefste vriendinnen en we zijn ongeveer tegelijk verhuisd. Ik kan nu op de fiets naar haar toe want ze woont vlakbij. Dat is zo fijn! We aten macaroni en daarna een stuk chocolade cake. Oeps, maar hij was zooo lekker!

20161117_080227

Donderdag was ik vrij. Ik ging half 8 van bed omdat ik vanalles wou doen. Wat heb ik uiteindelijk gedaan? Vrijwel niks haha. Toen het nog donker was ging ik eerst even de foldertjes door bladeren en daarna Gilmore Girls kijken met een kop thee. Ik zou 1 aflevering kijken maar het werden er veel meer. Ik heb uiteindelijk nog wel een paar klusjes gedaan maar het was vooral een lekker lui dagje.

20161120_105542

Dit zat zaterdag in mijn schoen, yay! Ik vind het niks aan dat er nu geen moeders zijn die stiekem iets in je schoen doen. Ik had dus stiekem iets in de schoen van Marco en mij gedaan. Onze schoenen staan echter een beetje in een hoekje dus Marco had het niet eens gezien, stom haha! Dit chocolade pietje was wel heel lekker!

20161121_172549

Zaterdag kwamen mijn ouders en opa langs en eind van de middag kregen we weer visite. Marco en ik gingen tussendoor ook nog even langs de bouwmarkt en de Intratuin. Donderdagavond had ik namelijk de linker mand gekocht en daar moest nog een plant in. Leuk is ‘ie hè! Ik weet alleen nog niet zo goed waar ik hem neer ga zetten.

20161120_134657

Zondag ging ik naar Tineke. Sofie was alweer 2 geworden en ik was nog niet langs geweest voor haar verjaardag. Ook Tineke is één van mijn liefste vriendinnen en ook zij is ongeveer tegelijk verhuisd, niet ver bij mij vandaan. Lucky me! Ik was ook van plan om op de fiets naar haar toe te gaan maar toen het zo begon te stormen was ik toch wel blij dat ik in de auto kon haha! Ze had deze cupcakes gemaakt, super lekker <3

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Charel

  Hele leuke week met lekker eten hihi!

  22 november 2016 at 10:57
 • Reply Sarah

  Gilmore Girls <3 Zalig, zo in de zetel met wat thee en een goede serie!

  22 november 2016 at 18:44
 • Reply Nina Simplynspecial

  Dat soort dagen ken ik, haha. Dat je van alles wil doen, maar hier uiteindelijk niks van terecht komt. Oeps! Ach, soms moet dat kunnen toch 😉 Maareh, waar is de hema worst bij je boerenkool? Dat is toch wel essentieel.

  22 november 2016 at 20:32
 • Reply evelien

  Oh jum, boerenkool. Zo lekker!
  Liefs,
  Evelien

  22 november 2016 at 20:45
 • Reply Malou

  Wat een leuke en gezellige week! Ik wil ook weer iets in mijn schoen, haha! X

  24 november 2016 at 10:41
 • Reply Rebecca

  Ah stiekem mis ik het ook hoor, stiekem iets in mijn schoen hebben! Leuk dat je nu zo dicht bij je vriendin woont ^^

  24 november 2016 at 19:30
 • Leave a Reply