Follow:

The sweet life of Sarah – heel veel leuks!

Whaa, ik heb veel leuke dingen gedaan afgelopen week! Ik ging winkelen in Den Haag, Marco en ik gingen langs Loods 5 in Amersfoort, we gingen uit eten en ik sprak heel spontaan af met een vriendin die ik al zo’n 6 (!!) jaar niet meer had gezien. Kijk je mee naar mijn week?

img-20161113-wa0002

Maandag, dinsdag en woensdag heb ik gewerkt. Niet veel spannends dus toen heb ik geen foto’s gemaakt. Fast forward naar donderdagmiddag! Marco en ik hadden 2 nachtjes in Amersfoort geboekt. We hadden namelijk het weekend ervoor alweer 6 jaar verkering (woohoo!) en we wouden nog graag een weekendje weg. Marco moest toevallig donderdag in Arnhem zijn en vrijdag in Den Haag, dus we besloten dit te combineren met ons weekendje weg. We verbleven in Amersfoort in het Mercure hotel. We hadden een hele mooie, grote kamer!

20161110_193112

Nadat we hadden ingecheckt ging Marco naar Arnhem voor zijn werk. Ik ging bloggen in het hotel 😀 Marco bleef in Arnhem eten dus ik moest ergens in mijn eentje eten. Ik bedacht me ineens dat er een vriendin van mij in Amersfoort woont. Ik appte haar en yes, ze kon afspreken! Rianne en ik hebben elkaar ontmoet toen we beide een jaar naar Amerika gingen. De laatste keer dat we elkaar zagen is al 6 jaar geleden. We hebben samen pasta gegeten en gezellig bijgekletst. Het was heel leuk om haar weer eens te zien! We spreken hopelijk snel weer af (met Yvette en Tineke right guys? :D)

20161110_203043

In mijn sas in mijn badjas haha. Het regende de hele tijd dus op weg naar Rianne was ik helemaal nat geregend (ik was ook nog verdwaald dus had heel lang rond gelopen, zucht) en op de terugweg naar het hotel weer. Ik was zo koud dat ik eerst onder de douche sprong en daarna ging ik Expeditie Robinson kijken. Ik vind een badjas zo chill hè. Vooral als het zo’n grote is waar je je helemaal in kunt verstoppen. Oh en spoiler alert, maar Dave is uit Expeditie, boehoe! Vind ik niet leuk! Verder was het wel weer een leuke aflevering 😀

20161111_105606

Vrijdag moest Marco in Den Haag zijn. Ik ging mee zodat ik kon winkelen. Ik heb me in de stad vermaakt van 9.30 tot 16.30, whaa! Ik heb niet mega veel geshopt, maar ik heb toch een aantal leuke dingen gekocht. Ik kon natuurlijk ook niet de Lush overslaan, dus daar heb ik een paar leuke dingen voor in bad gekocht.

20161111_122041 20161111_122351

Ik was eerst van plan om ergens een broodje te halen en deze al lopend op te eten, maar daar had ik toch niet zo’n zin in. Ik ging dus toch maar ergens lunchen. Voor het eerst in mijn eentje, dat kan ook weer van de bucket list af. Ik vond het veel minder erg en saai dan ik had verwacht in mijn eentje, het was best wel chill eigenlijk. Dit was trouwens bij Hometown, ik werd getipt door VVV Den Haag, waar ik mee aan het tweeten was haha. Ik nam een Tropical smoothie en een carpaccio broodje, super lekker. Hometown is echt een aanrader.

20161111_133446

Ik nam ook een kijkje in de Bijenkorf, altijd leuk. Ik zwijmelde even weg bij deze tasjes van Furla. Die kleine met glitter en die roze vooraan vind ik super mooi! Het is bijna weer tijd voor Sinterklaas, Kerst, mijn verjaardag. Hint, hint, ik weet dat je leest Marco <3 (Just kidding hehe).

20161111_163055

Ik vind Den Haag echt wel de fijnste stad van Nederland. Ik hoop dat ik er gauw weer eens ben. Het was vrijdag trouwens koud, maar het was wel heel erg mooi weer! Bij jou in de buurt ook?

20161112_120811 20161112_121517 20161112_121535

Zaterdagochtend gingen we EINDELIJK naar Loods 5 in Amersfoort. Ik wou al zo lang eens bij deze winkel langsgaan. Ik vond het erg leuk, maar ik was wel lichtelijk teleurgesteld. Ik had verwacht dat ik met een volle kar zou vertrekken, maar ik heb uiteindelijk alleen een kussen, een LP en een ehhh, konijnen beeldje gekocht. Ik had denk ik iets te hoge verwachtingen van de winkel omdat iedereen altijd zo super enthousiast is. Er waren veel landelijke dingen en dat is niet helemaal mijn ding.

img-20161113-wa0001

Zaterdagavond stond er nog een leuk uitje op de planning. Marco zijn broer nam ons namelijk mee uit eten. We gingen naar de wok! Daar ben ik nooit zo’n fan van maar ik heb lekker gegeten. En de wok is wel het enige restaurant waar je een van mijn favo maaltijden kunt eten: rijst met frikandellen haha.

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Sarah

  Oeeh, die tasjes van Furla zijn inderdaad héél mooi. En de Lush kan ik ook nooit overslaan. Die geur… Hmmm 🙂

  14 november 2016 at 23:57
  • Reply Sarah

   Jaaa, mooi he! Haha, ja Lush ruik je altijd al van ver, I love it!

   17 november 2016 at 08:57
 • Reply Malou

  Wat een leuke week! Ik word altijd helemaal verliefd van Lush… Mijn vriend woont in Den Haag en ik ben ook zo’n fan van die stad! x

  15 november 2016 at 10:21
  • Reply Sarah

   Ooohh, wat leuk zeg! 😀

   17 november 2016 at 08:58
 • Reply evelien

  Wat een leuke week! Loods 5 lijkt mij heel erg leuk <3
  En lushhh love it! Leuke winkel in den haag he?
  Liefs,
  Evelien

  15 november 2016 at 21:36
  • Reply Sarah

   Ja zeker, de winkel in Den Haag is erg leuk! 😀

   17 november 2016 at 08:58

  Leave a Reply