Follow:

Unicorn high tea

Unicorn high tea

Een tijdje geleden hield ik een unicorn high tea! Ik ben gek op taart, hapjes en thee dus een high tea vind ik altijd een goed idee. Ik ben ook een sucker voor thema feestjes, dus ik besloot om er een unicorn high tea van te maken. Omdat unicorns zo awesome zijn. En oké, I admit, omdat ik hele toffe bordjes met unicorns erop had gevonden.

Unicorn high tea Unicorn high tea Unicorn high tea

Zie je hoe cute die bordjes, bekertjes en prikkers zijn?! Hartige hapjes vind ik altijd ontzettend leuk om te maken. Het was deze keer wel iets meer een uitdaging omdat ik rekening moest houden met een noten allergie & vegetarische hapjes. Dat is nog best moeilijk zeg! Gelukkig is het gelukt om wat moois op tafel te zetten. Wraps kunnen natuurlijk nooit missen, hier zat o.a. Mon chou, basilicum en zongedroogde tomaatjes in. Super lekker! Bladerdeeg hapjes zijn ook altijd goed. Ik had kaasstengels gemaakt, hapjes met feta en met spinazie en feta. De sandwiches kunnen natuurlijk ook niet missen. Ik ging deze keer voor sandwiches met brie, sla en komkommer. Na de hartige ronde zaten we al best wel vol en toen moest het zoete nog komen. En dat terwijl ik bang was dat er niet genoeg was, haha!

Unicorn high tea Unicorn high tea Unicorn high tea Unicorn high tea Unicorn high tea Unicorn high tea

Hierna kwam dus het zoete gedeelte. Hierbij kon ik iets meer losgaan op het Unicorn high tea thema. Ik ben vooral een beetje voor regenboog kleuren gegaan. Deze keer ging bij het bakken ontzettend veel mis (bakpoeder vergeten, taart laten vallen, kapotte eieren, misvormde koekjes en ga zo maar door). Hierdoor heb ik minder gemaakt dan ik wou, maar dat was misschien maar goed ook. Brownies konden natuurlijk niet missen! De koekjes met gekleurde smarties vond ik erg lekker, en de unicorn koekjes ook, al leken deze soms meer op nijlpaarden omdat ze zo waren vervormd haha! Het mooiste was toch wel de regenboog taart. Ik moest hem nog in elkaar zetten toen iedereen er al was, maar hij is ontzettend tof geworden toch? Hij was nog lekker ook.

Dit was mijn unicorn high tea in a nutshell. Het was allemaal super lekker en het was ook erg gezellig. Een high tea is echt wel een aanrader als je iets te vieren hebt. Wil jij ook eens thuis een high tea organiseren? Hier lees je mijn tips en hier vind je nog een blogje over mijn vorige high tea.

Ben jij ook zo’n high tea fan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Sarah

  Ik heb nog nooit een high tea party gehouden / gehad maar het staat wel op mijn to-do lijstje. Ik wil dat echt graag eens meemaken. Het ziet er altijd zo gezellig uit. Dit thema staat mij ook helemaal aan. Zo schattig! Ga ik onthouden!!!

  2 november 2016 at 15:57
  • Reply Sarah

   Jaa, echt eens doen hoor! 😀 😀

   2 november 2016 at 20:55
 • Reply Naomi

  Oh my god…. Dit is zo ongelofelijk leuk! Van de dingen die je gemaakt hebt tot het idee en gewoon de hele aankleding! Ik ben nu niet iemand die erg graag zoet eet maar een brownie en een stukje van die waanzinnige taart geraakt er altijd wel in… Super leuk gedaan, echt!

  3 november 2016 at 11:37
  • Reply Sarah

   Aaw thanks Naomi! Haha, ja dat gaat er altijd wel in he 😀 Misschien is een high tea met alleen maar hartige dingen dan iets voor jou? 😉

   3 november 2016 at 23:00
 • Reply Linda

  Oh, dat ziet er echt heel goed uit! Wat gaaf dat je dit zelf organiseert en al die leuke hapjes maakt 🙂 Mooie foto’s ook, vooral die taart ♥

  3 november 2016 at 12:42
  • Reply Sarah

   Thanks Linda! 😀

   3 november 2016 at 23:01
 • Reply Marsha

  Wat ziet dat er allemaal gaaf uit zeg! Ik krijg gewoon honger ervan. Volgende keer mag je mij ook wel uitnodigen haha.

  4 november 2016 at 22:17
  • Reply Sarah

   Thanks Marsha! Hmm, bloggersmeeting high tea een keer? Haha! 😀

   4 november 2016 at 23:16
 • Reply foryourstyle

  Ziet er zooooo cute uit!

  5 november 2016 at 11:56
  • Reply Sarah

   Thank you! 😀

   6 november 2016 at 18:36
 • Reply Dionne

  Het ziet er echt heel schattig uit!

  6 november 2016 at 15:30
  • Reply Sarah

   Thanks Dionne! 😀

   6 november 2016 at 18:37

  Leave a Reply