Follow:

Verhuizen naar Den Haag, donker groen en nummer 8

Wat doe ik in mijn vrije tijd? Welke smaak thee is mijn favoriet? En waar winkel ik het liefst? Je komt het allemaal te weten want ik heb de My life in 20 questions tag ingevuld!

Wat is je lievelingskleur?

Het was altijd roze, maar toen kwam blauw er bij. Tegenwoordig ben ik ook wel heel erg fan van groen, maar wel alleen donkere tinten groen. En roze en blauw vind ik ook nog steeds heel mooi!

Wat is je favoriete nummer?

Dat is altijd al nummer 8 geweest! Toevallig ben ik ook jarig op de 8e van januari 🙂

Wat is jouw droom carrière?

Tsja, dit vind ik een beetje een lastige vraag. Iets met content creëren lijkt me tof. Fulltime blogger worden ook wel hoor. En boswachter zijn lijkt me stiekem ook altijd geweldig.

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Waar ik nu woon, sinds zo’n 3 maanden! 🙂 Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Maar als ik iets anders zou moeten kiezen dan lijkt Den Haag me wel heel gaaf. Ik vind dat zó’n mooie en fijne stad! Of New York! Maar dan wel tijdelijk.

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Ik ga graag naar andere landen, ik reis dus het liefste met het vliegtuig. Wat ik absoluut geen fijne manier om te reizen vind is met de trein. Er is altijd wel wat als ik onderweg ben!

Wat doe je in je vrije tijd?

Bloggen, het huis opruimen en schoonmaken, bakken, met vrienden afspreken, winkelen, een boek lezen of veel series kijken op Netflix.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Vanilia, Sissy Boy, Weekday, COS en Costes zijn een paar van mijn favoriete winkels! Maar ik vind de kleding van Spaanse ketens zoals Stradivarius en Zara ook altijd heel mooi.

Naar welk concert zou je graag gaan?

Beyoncé! Anytime. Ik ben één keer bij een concert van haar geweest en dat was geweldig. Ik ben ook naar The Backstreet Boys geweest, dat was ook geweldig haha.

Wat is je favoriete thee smaak?

Ik ben gek op thee <3 Herfst storm vind ik super lekker! Maar ik drink ook graag Mango of Perzik.

Verzamel je iets?

Yes, ik spaar magneten van plaatsen en landen die ik heb bezocht. Super leuk! Het is een leuk souvenir omdat het niet heel groot is. Ik heb al een hele verzameling en ik hoop dat er gauw meer bij komen 😀

Je slaapt niet zonder..

Een knuffel! No joke, ik vind het veel fijner om te slapen met iets in mijn hand. Als ik ergens ben en ik heb mijn knuffel niet bij me, dan rol ik een trui op of vouw ik het dekbed om.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Als ik zo veel geld zou krijgen dan zou ik dat nooit alleen voor mij bewaren. Ik zou dus sowieso een deel weggeven, een deel op mijn spaarrekening zetten, winkelen en heel veel reisjes maken.

Wat is je favoriete make-up merk?

Ik denk dat ik dan voor Anastasia Beverly Hills ga. MAC was altijd mijn grote favoriet, maar zij testen op dieren. Boehoe! Er zijn vele dierproefvrije merken waar ik 1 of 2 producten van heb, maar er is nog geen merk waar ik zo’n grote collectie van heb als ik van MAC had. Van de wenkbrauw producten van Anastasia ben ik in ieder geval groot fan en ik hoop dat ik gauw mijn collectie mag uitbreiden.

Wat is je favoriete seizoen?

Ik hou van elk seizoen een beetje en ik kan van elk seizoen genieten. Als ik écht één seizoen moest kiezen dan zou ik denk ik wel voor de zomer gaan. Ik hou namelijk van lekker weer en zon!

Slaap je met de deur open of dicht?

Dicht, sowieso. Open vind ik een beetje eng haha.

Miss Dior Eau de Parfum

Wat eet je het liefst?

Pizza, patat en Indofood <3

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Het leek me altijd al leuk om mijn liefde voor o.a. make-up te delen met anderen en om mijn schrijfvaardigheid en foto skills te verbeteren. Toen ik op een gegeven moment geen werk had dacht ik: why not? Dus toen begon ik met bloggen 😀

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Nee! Ik heb wel abonnementen gehad op de Linda, National Geographic Traveler en Marie Claire, maar nu  even niets. Ik vind het wel heel leuk, maar het is niet heel goedkoop dus ik koop dan liever af en toe één als er bijvoorbeeld een onderwerp in staat wat ik heel tof vind.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Toen lag ik te slapen.

Wat is je favoriete parfum?

Chance van Chanel staat sowieso op nummer 1! Ik vind hem al jaren super lekker en het is ook echt mijn signature scent. Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik Chance zo’n 10 jaar geleden van mijn ouders kreeg op mijn verjaardag <3 Miss Dior van Dior vind ik ook ontzettend lekker!

Ik weet helaas niet wie deze tag heeft bedacht. Weet jij het wel? Holla at me! Dan kan ik diegene credits geven.

Wat is jouw favoriete parfum?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

9 Comments

  • Reply Malou

    Haha, ik slaap ook altijd met knuffel! Mijn vriend woont in Den Haag en ik ben ook wel een beetje verliefd op die stad geworden… En ik wist niet dat MAC op dieren test *heartbroken*. X

    18 november 2016 at 11:36
    • Reply Sarah

      Haha, high five! Jaaa, super balen he 🙁 🙁

      20 november 2016 at 20:41
  • Reply Charel

    Wat leuk om dit te lezen! Zo leer je toch iemand een beetje beter kennen en dat vind ik zo leuk! Ik wil ook altijd de deur dicht is een soort gevoel ofzo haha, heb ik ook met kastdeuren!

    19 november 2016 at 20:07
    • Reply Sarah

      Thanks Charel! Jaa true, ik heb de kast deur ook liever dicht haha!

      20 november 2016 at 20:41
  • Reply Mandy

    Super leuke tag!! ik moest wel lachen om boswachter, dat had ik niet van je verwacht. Ik heb even in Den HAAG gewoond,zo’n leuke stad!!

    21 november 2016 at 11:16
    • Reply Sarah

      Haha, lijkt me stiekem echt heel tof! Oooh, wat gaaf! Lucky you 😀

      21 november 2016 at 21:42
  • Reply Rebecca

    Boswachter? Dat had ik nou echt nooit achter jou gezocht hahah.
    Miss Dior is inderdaad onwijs lekker <3

    21 november 2016 at 17:55
    • Reply Sarah

      Hahaha, je bent niet de enige! :p Jaaa, ik hou echt van die parfum! <3

      21 november 2016 at 21:43
  • Reply Mariëlle

    Wat een leuke en gevarieerde vragen!! Ik herken ook echt wel wat dingen van mezelf hihi!

    24 januari 2017 at 10:13
  • Leave a Reply