Follow:

OUTFIT – New Nikes

Ik heb nieuwe Nikes and I freakin’ love them! Ik kocht ze al een tijdje terug in de sale bij &Other Stories. Ik vond ze na de eerste afprijzing nog iets te duur maar na de tweede afprijzing stopte ik ze gauw in mijn mandje. En wat denk je? Net toen ik wou afrekenen waren ze uitverkocht. Lichtelijk obsessed ging ik de dagen erna steeds checken of ze waren bijgevuld. En YASSS, na een paar dagen waren ze er weer. De kleuren zijn super mooi, ze passen perfect bij mij. En Huarache’s lopen z├│ lekker! Ze vallen altijd klein dus als jij ook Huarache’s wilt bestellen dan kun je het beste een maatje groter nemen.

Jas – Mango
Sneakers – Nike
Jeans – Vanilia

Wat vind jij van Nike Huarache’s? Hate or love?

XOXO Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES

  Het zijn niet mijn model sneakers, maar de kleuren zijn heel mooi! Passen ook goed bij je jas trouwens, die vind ik erg mooi!

  24 februari 2017 at 23:13
  • Reply Sarah

   Haha, snap ik :p Thanks, de jas ben ik ook super blij mee inderdaad! ­čśÇ

   26 februari 2017 at 19:52
 • Reply Laura

  Ik vind ze heel tof!

  26 februari 2017 at 19:58
  • Reply Sarah

   Thanks Laura! ­čśÇ

   26 februari 2017 at 19:59

  Leave a Reply