Follow:

This made me happy

Ik ben best wel een lijstje meisje. Notebooks met lijstjes, ik hou er van. Vandaag een lijstje met waar ik de afgelopen tijd blij van werd!

♥ Citytrip naar Londen geboekt met Jeltine ♥ Dagen waarop het lente lijkt ♥ Nieuwe Nike Huarache ♥ Vegan recepten ontdekken ♥ Na een regenbui op de fiets mijn Sully onesie aan doen ♥ Selena Gomez en Kygo ♥ Linda in de brievenbus ♥ Liquid lipstick van Anastasia Beverly Hills ♥ Nieuwe blog lay-out ♥ Steeds meer planten in huis ♥ Jamie Li vlogs ♥ Bijna naar Disneyland ♥ Boer zoekt vrouw ♥ Eén van mijn bff’s als nieuwe collega ♥ Nieuwe muziek van Ed Sheeran ♥ Lippenstift van Charlotte Tilbury ♥

Wat staat er op jouw happy list?

XOXO Sarah

Share
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Roos

    Heerlijke momentjes! Ik word ook zo blij van de vlogs van Jamie Li.

    23 april 2017 at 13:17
  • Leave a Reply