Follow:

Walk of shame lipstick – Charlotte Tilbury

Walk of shame

Ken je dat? Dat je een lippenstift in je handen krijgt en er helemaal gelukkig van wordt? Dat je uren naar de huls kunt staren omdat deze zo mooi is? Dat had ik met de lippenstift van Charlotte Tilbury. Ik kreeg Walk of shame van een lieve vriendin op mijn verjaardag. Ik was er super blij mee en ik wou hem eigenlijk direct uitproberen. Maarja, ik moest eerst nog foto’s maken voor de blog hè? Dat heb ik inmiddels gedaan! Benieuwd wat ik van Walk of shame vind? Lees dan gauw verder 😉

Walk of shame Walk of shame Walk of shame

Charlotte Tilbury

Dit is mijn eerste make-up product van het merk Charlotte Tilbury. Charlotte Tilbury is een Brits high-end merk. En yay, het is cruelty free! Volgens mij is Charlotte Tilbury één van de weinige high-end merken die niet op dieren test. In Nederland wordt Charlotte Tilbury volgens mij alleen bij de Bijenkorf verkocht. Naast lippenstift verkoopt het merk ook nog heel veel andere dingen zoals foundation en bronzers maar ook parfum en crèmes.

Walk of shame Walk of shame Walk of shame

Matte Revolution

Kijk zo mooi! ♥ Het logo en de rosé gouden huls. Hij ziet er zo luxe uit. I love it. Walk of shame is een lippenstift uit de Matte Revolution collectie. Op het doosje van Walk of shame staat het volgende: “A cashmere cream texture with a soft-matte finish. Enriched with papaya and orchid. Lips appear fuller, wider & lift from within thanks to 3-D glowing pigments.” Soft matte en vollere lippen. Klinkt goed toch? Matte is mijn favoriete lipstick finish. Een nadeel van matte is echter dat het je lippen gauw uitdroogt en het staat niet mooi bij velletjes. Ik was heel benieuwd of dat bij Walk of shame ook zo zou zijn.

Walk of shame Walk of shame Walk of shame Walk of shame

Walk of shame

Walk of shame is een mooie donkerrode kleur. De lipstick zelf lijkt bordeaux. Toen ik de lipstick in de huls zag had ik hem donkerder verwacht. In het echt is Walk of shame wel wat lichter, dit maakt hem iets draagbaarder. Hij was ook minder matte dan ik had verwacht. De swatch op mijn arm lijkt aardig matte, maar op mijn lippen zie je wel een beetje glans. Hij is vooral als je hem net op doet wat glanzend, later wordt hij matter.

Dat hij niet helemaal matte is, heeft als voordeel dat Walk of shame niet uitdroogt. De lipstick is heerlijk romig. Hij brengt heel fijn aan en hij zit ook heel fijn. Walk of shame blijft bovendien lang zitten, na een maaltijd hoef ik hem niet direct bij te werken. En of hij mijn lippen voller doet lijken? Dat durf ik niet te zeggen. Misschien een beetje, maar het ziet er (gelukkig) niet uit alsof ik lip fillers heb haha.

Yay, ik ben fan! De huls is prachtig, de lipstick zelf is prachtig en hij zit heel fijn. Kende jij Charlotte Tilbury? En wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Malou

  Wauw wat een mooierd! Ook totaal geen standaard bordeaux kleur, heel erg tof. Prachtige huls en foto’s ook! Ik ken Charlotte Tilbury wel, maar heb nog nooit iets van haar gehad.Malou x

  9 maart 2017 at 14:09
 • Reply Rachel Kromdijk

  wat een prachtige lipstick en foto’s zeg, ziet er goed uit!

  25 maart 2017 at 17:36
 • Reply Jouvence

  Wauw, prachtige kleur lipstick!

  27 november 2017 at 01:04
 • Leave a Reply