Follow:

Londen snapshots

In april was het dan EIN-DE-LIJK zo ver. Ik ging naar Londen! Jeltine en ik hadden al jaren plannen om naar Londen te gaan, maar steeds kwam het er niet van. Dus je kunt je vast voorstellen dat ik ontzettend blij was toen ik eindelijk de Big Ben zag. En de Tower Bridge. En Notting Hill, Carnaby Street, Oxford Street. Whaa! Londen is een prachtige stad en ik ben er wel een beetje verliefd op geworden. Vooral de lente bleek een prachtige tijd om de stad te verkennen. We hadden dan ook super veel geluk met het weer. Kijk je mee naar een paar Londen snapshots?

Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen Londen

Ben jij wel eens in Londen geweest?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Angela

  Wat een geweldige snapshots van Londen! Ik wil er ook zo graag eens een keertje heen!

  17 mei 2017 at 11:24
 • Reply Saskia

  Ja Londen<3 Ik ben er vorig jaar geweest en in 2011. Liefde, alleen maar liefde.

  25 juni 2017 at 14:22
 • Reply Rachel

  wauw wat een prachtige foto’s zeg!

  24 oktober 2017 at 22:53
 • Leave a Reply