Follow:

Outfit – velvet shoes

Ik ben beetje bij beetje een nieuwe herfst garderobe bij elkaar aan het sprokkelen. Ik heb in ieder geval al twee items waar ik ontzettend blij mee ben. Toen ik op zoek was naar truien kwam ik deze tegen. Ik was direct verliefd op de kleur, wauw! Toen ik de schoenen zag was ik ook direct verliefd. Velvet, die kleur, het model, z├│ mooi! Het jasje is vintage en een echte favoriet geweest tijdens de zomer. Op een warme herfstdag kan ik hem gelukkig nog steeds aan.

Ik ging met Liset foto’s maken in het skatepark. Lekker vroeg zodat we niemand in de weg liepen (en niemand ons). We hadden geluk met het weer want het zonnetje scheen lekker. Het was heel gezellig met Liset, hoop dat we de volgende keer iets minder lang wachten met afspreken ­čśë

Trui: Mango
Broek: Topshop
Schoenen: Costes
Jasje: Vintage Levi’s
Horloge: Michael Kors

Zou jij deze outfit ook dragen?

XOXO Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Liset

  Ah ik vind je outfit zo tof! Was echt leuk om met je te shooten :). Ik ga je gauw appen om een nieuwe datum te plannen!

  19 oktober 2017 at 23:25
  • Reply Sarah

   Thanks Liset! ­čśÇ Jaaa, leuk!!

   20 oktober 2017 at 13:27

  Leave a Reply