Follow:

Velvet shoes

Velvet shoes

Meet my new babies! Een tijdje geleden was ik in de Costes en toen ik deze schoenen zag was ik direct verliefd. Maarja, had ik ze nodig? Niet per se. Dus ik liet ze staan. Een paar dagen erna liep ik met Marco langs de etalage van Costes. Ik zei: oh, die schoenen vind ik zó mooi! Marco houdt helemaal niet velvet, dus ik had niet echt een positieve reactie verwacht en die kreeg ik inderdaad ook niet. We gingen even later de Costes in en toen ineens gaf Marco de schoenen cadeau aan mij. Zó lief! Hij vond ze toch wel mooi haha. Gelukkig was mijn maat er nog en voor ik het wist stonden ze al in mijn kast.

Velvet shoes Velvet shoes

De schoenen worden op de doos omschreven als donkergrijs, maar ik vind ze in het echt toch wel meer blauw. Ze hebben een mooie stevige hak en een mooie ronde neus. Ik vind het een perfect en ook tijdloos model. De schoenen zijn dus velvet, je houdt er van of je haat het. Ik ben er fan van. En misschien nog wel het allermooiste: ze lopen ontzettend lekker! Ik hou het makkelijk een dag vol op deze schoenen.

Zou jij deze schoenen dragen? Of ben je geen velvet fan?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rebecca

  Jaaaaaaa OMG ik ben verliefd!! WAAROM heb ik geen Costes..

  1 november 2017 at 20:37
 • Reply Ellen

  Ik vind ze prachtig!

  1 november 2017 at 23:40
 • Leave a Reply