Follow:

2017: Verloofd, Londen, getrouwd, Bali & nieuwe baan

De eerste maand van 2018 zit er alweer bijna op, maar 2017 was zo’n mooi jaar dat ik er nog even op wil terugblikken. Ik heb mooie reisjes kunnen maken maar het hoogtepunt was natuurlijk wel dat ik ging trouwen! Kijk je met me mee naar deze en andere hoogtepunten? 

Januari 2017

8 januari werd ik 26 jaar! Marco is altijd ontzettend goed in het verzinnen van verjaardagscadeautjes maar deze keer spande toch echt wel de kroon. Ik kreeg een weekendje Disneyland van hem! Wauw, wat was ik (als grote Disney fan) ontzettend blij! We hebben snel een weekend in maart geboekt en daarom moest ik nog even geduld hebben.

Maart 2017

In maart was het dan eindelijk zo ver, we gingen naar Disneyland! Het is voor ons wel een eindje rijden omdat we in Friesland wonen dus we gingen vroeg weg. Rond 13.30 kwamen we bij ons hotel aan maar we moesten tot exact 14.00 uur wachten tot we konden inchecken. Flauw! We hebben snel onze spullen gedropt en daarna gingen we met de shuttle naar het studio’s park. Daar was ik nog nooit eerder geweest dus we hebben ons goed vermaakt. Beetje jammer dat ik me niet fit voelde en dit eigenlijk steeds erger werd. De volgende dag gingen we naar het gewone park. Ik heb de hele dag in mijn nopjes met mijn Minnie Mouse oortjes rondgelopen. Ik heb ontzettend genoten, ondanks dat ik steeds zieker werd. En net toen ik dacht dat het weekend niet mooier kon werden vroeg Marco mij ten huwelijk! YES! We waren verloofd!

Londen

April 2017

In april ging ik voor het eerst naar Londen, samen met Jeltine. Dit tripje stond al jaren gepland en nu was het eindelijk zo ver. Het was ontzettend leuk! We hebben veel van de stad gezien, geshopt en heerlijk gegeten. Ook vond ik het super leuk om eens met Jeltine een citytrip te maken. Ik ken haar al ontzettend lang, ze is één van mijn allerliefste vriendinnen en we hebben altijd veel lol samen. Het was een geweldig weekend!

Een ander hoogtepunt was dat ik in april op zoek ging naar mijn trouwjurk! We wouden in de zomer van 2017 trouwen dus we moesten gauw van alles regelen, waaronder dus de trouwjurk. Ik werd ontzettend goed geholpen bij Hony in Zwolle en al bij de eerste afspraak had ik mijn droomjurk gevonden. Wat is dat een bijzonder moment zeg. Ik vind het oprecht jammer dat ik dat niet nog eens zal meemaken haha!

Augustus 2017

Fast forward naar 31 augustus, toen was het eindelijk zo ver! Het was een prachtige dag die veel te snel voorbij ging. Ik weet nog goed dat Marco me had opgehaald bij mijn ouders thuis en dat we in de trouwauto op weg waren naar de eerste fotolocatie. We hadden beide zoiets van: dit is het dan, we gaan vandaag trouwen. De dag waarop we beide super lang hebben gewacht! Een gek idee als je er zo bij stil staat. Na de eerste foto’s hebben we patat gegeten bij een snackbar als lunch (ik hou van patat, dat kon dus niet missen). Vervolgens gingen we naar de trouwlocatie om nog een paar foto’s te schieten. Hierna was het al gauw tijd voor de ceremonie, die dankzij onze zelfstandige trouwambtenaar heel mooi en persoonlijk was. Na de ceremonie hebben we heerlijk taart gegeten. De zon was inmiddels doorgebroken dus we hebben ook nog even gebruik gemaakt van de bootjes die klaar stonden bij de trouwlocatie. Het Indonesische diner volgde en ook dit was ontzettend lekker. In de avond arriveerden nog meer van onze vrienden en familie en hebben we de dag afgesloten met een heel geslaagd feest!

September 2017

Na onze trouwdag gingen we op huwelijksreis naar Bali! De huwelijksreis was echt geweldig. Voor het eerst naar Indonesië was sowieso speciaal. Het was daarnaast een échte huwelijksreis want we verbleven in een prachtige villa met eigen zwembad. Bij aankomst lagen de handdoeken in de vorm van zwanen, ons bad lag vol met bloemblaadjes en de butler kwam een welkomstdrankje met een Happy Honeymoon taartje brengen. We hebben heel erg genoten van elkaar, het prachtige eiland, het heerlijke eten en het mooie weer.

December 2017

Ik eindigde het jaar met een nieuwe baan! Ik werk nu bij Imprezz, een hele leuke kledingwinkel. Ik sta één dag in de winkel en voor de rest houd ik me bezig met de webshop en social media. Ik heb het er heel erg naar mijn zin!

Wat een jaar hè? En stiekem was dit nog niet alles, maar daar lees je gauw meer over. Ik weet in ieder geval al dat 2018 waarschijnlijk minstens zo mooi gaat worden 😉

Wat was jouw hoogtepunt van 2017?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jeltine

  Liefde voor jou <3

  22 januari 2018 at 20:04
  • Reply Sarah

   <3<3

   1 februari 2018 at 12:09

  Leave a Reply