Follow:

The sweet life of Sarah – baby shopping spree!

Joehoee, het is weer tijd voor een nieuwe ‘The sweet life of Sarah‘! Wel even eentje van twee weken, want dat foto’s maken van alles ben ik een klein beetje verleerd. Ik heb wel hele leuke dingen gedaan tijdens deze dagen. Ik ging namelijk voor het eerst naar een echte babywinkel! En ja, ik heb mijn droom kinderwagen al gevonden hoor. Daarnaast heb ik nog meer leuke dingen gedaan, kijk je mee? 

Ik had 2 weken geleden op een vrijdag afgesproken met Liset! We hebben gezellig geklets bij de Graancirkel in Drachten en ondertussen genoten van een taartje en lekkere warme chocolademelk met slagroom. Daarna gingen we nog even snel langs de boekwinkel en de Costes. Bij Costes zag ik deze toffe legging hangen, met een gele velvet streep op de zijkant! Ik had geen zin om te passen en Liset moest er vandoor dus we liepen weer naar buiten. Ik moest nog een paar dingen halen bij de drogist en steeds bleef die legging maar in mijn hoofd zitten. Ik ben dus toch maar terug gegaan om hem te passen. Hij viel erg klein, ik heb hier een L aan (normaalgesproken draag ik maat S), maar de band kwam echt halverwege mijn babybuikje dus echt heel fijn zat het niet. Aangezien dat buikje alleen maar groter gaat worden heb ik hem weer terug gehangen. Balen! 🙁

De zaterdag erna ging ik met Wilma babyshoppen! We gingen eerst naar BabyPlanet en daarna naar Babydump. Marco is niet de grootste fan van shoppen, dus ik dacht dat ik me met Wilma vast kon gaan oriënteren. Ik was online al verliefd geworden op bovenstaande babykamer van Coming Kids. Ook in het echt zag hij er érg mooi uit!

Het leukste was natuurlijk het proberen van de kinderwagens. Deze, de Dubatti, is wel echt mijn favoriet hoor. Kijk dan hoe mooi! Hij rijdt ook nog eens lekker en volgens mij is hij ook super handig. Yes, deze staat bovenaan mijn wishlist! 😀

Op mijn verjaardag had ik van mijn zusje en haar vriend een puzzel van 1000 stukjes gekregen. Ik ben gek op puzzelen en had zo veel zin om hier mee te beginnen haha. Ik was er zondag mee begonnen en in het begin ging het nog wel aardig snel maar aan het einde was hij toch wel aardig lastig hoor, pfoeh!

Als je me op Instagram volgt (nog niet? Klik dan hier!) dan had je deze foto misschien al voorbij zien komen. Ik ben ontzettend gek op Indo snacks én op slagroom dus van dit bordje werd ik helemaal blij. En ja dit was allemaal voor mij, maar nu mag het want ik eet voor twee toch? 😀 Haha anyway, het bovenste is spekkoek en die drie andere plakjes zijn Kue Lapis. ZO LEKKER.

Ik werk op woensdag thuis en donderdag en vrijdag ben ik vrij. Ik heb dan meestal niet heel veel energie en zin om ergens naartoe te gaan op de fiets. Maar op het laatst begint het wel wat te vervelen als je drie dagen binnen zit. Ik ging daarom vrijdagavond, toen Marco thuis was en ik weer een auto had, maar even naar de Intratuin. Ik hoefde helemaal geen nieuwe planten maar dan was ik er in ieder geval even uit. Bij de Intratuin zag ik deze dierenkoppen. Zo cute! Ik weet alleen nog niet hoe ik de babykamer wil. Ik heb uiteindelijk een letterbord gekocht. Het was trouwens super rustig in de Intratuin, het was bijna ongemakkelijk haha.

Vrijdag kreeg ik ook mijn puzzel af. Yes! Ik bedacht me dat ik zaterdag ging oppassen op Sofie, van 3. Dus daarvoor moest de puzzel wel af zijn zodat ik hem weer veilig kon opbergen haha. Gelukkig is het gelukt! Ik heb wel zo’n puzzelrol ergens maar die kon ik niet vinden -_-‘ Deze Disney puzzel heet trouwens “The artist’s desk”. Mooi is ‘ie hè! Al mijn favoriete Disney films komen er in voor: Toy Story, Monsters Inc en Finding Nemo <3

Zaterdag gingen Marco en ik gezellig lunchen. Je bent best wel beperkt in je keuzes als je eigenlijk geen vlees eet (vegan is al helemaal lastig) en zwanger bent. Ik had hier een broodje met oude kaas, een broodje met een vegetarische kroket en champignonsoep. Eigenlijk bestond dit ’12-uurtje’ uit een broodje carpaccio en gewone kroketten met soep maar dat kon ik gelukkig veranderen.

Ik had weer eens rode lippenstift op, dat was wel even wennen haha. Oh en voordat we gingen lunchen waren we naar de kapper geweest. Er is best wel een stukje af maar dat valt jullie vast niet want het is nog steeds hartstikke lang. Ik voel in ieder geval wel verschil en ik ben er blij mee!

Heb jij nog iets leuks gedaan deze week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Annora

  Wat leuk om te lezen en zien! En wat een mooie wagen! Die vond k ook prachtig uiteindelijk staat bij ons nu de Nuna ben er zooooo blij mee haha! Kinderwagen shoppen is fun fun en eigenlijk alles voor de baby shoppen haha!

  2 februari 2018 at 13:26
  • Reply Sarah

   Ooh, tof dat je al 1 hebt! Nuna is ook mooi! Haha yes alle babyshoppings zijn leuk 😀

   2 februari 2018 at 13:36

  Leave a Reply