Follow:

Eerste meisjeskleding shoplog

Ik had altijd verwacht dat ik eerst een jongetje zou krijgen. Toen ik erachter kwam dat wij een meisje krijgen moest ik heel even aan het idee wennen. Heel lang duurde dit echter niet want ik was al gauw helemaal excited over de mini me die in aantocht is. Niet veel later kwam ook de koopdrang tevoorschijn. Aaah! Jurkjes! Haarbandjes! Panter print! Ik vulde direct een aantal virtuele mandjes, maar in het echt shoppen blijf ik toch iets fijner vinden. Dat ben ik de dinsdag na de gender reveal dan ook maar direct gaan doen en ik heb een paar hele leuke dingen gescoord! 

Ik ging eerst langs de Zeeman. Ik had online namelijk een paar leuke items gezien met een confetti print en in mooie peach/roze achtige kleuren. De meeste kleding viel me een klein beetje tegen. De stofjes waren heel dun. Het lijkt me niet echt mooi als je zo door een broekje of shirtje heen kunt kijken. Later dacht ik dat de dunne stofjes misschien juist wel fijn zijn in de zomer. Twijfel, twijfel haha. Wat ik in ieder geval heel leuk vond was dit jasje!

Het jasje heeft een hele mooie kleur, niet té roze en meisjesachtig. De binnenkant heeft een leuke confettiprint. Je zou hem ook binnenstebuiten kunnen dragen maar dan moet je de labels er wel heel goed uitknippen. Ik heb hierbij ook ontzettend lang getwijfeld over de maat haha. Lastig joh! Volgens mij is dit maat 62. Het jasje kost €8,99!

De volgende stop was de Zara. Ik had namelijk nog een cadeaubon en ik vind de babykleding van Zara altijd helemaal geweldig. Bovenstaand shirtje zag ik als één van de eerste dingen toen ik binnenstapte. Ik vond de afbeelding zo leuk en de kleurtjes zo mooi! Je begrijpt vast dat ik deze direct meenam. Even later kwam ik ook het broekje tegen. ZO CUTE! De stipjes zijn van een zachtroze velvet achtige stof. En het broekje past perfect bij het shirtje!

Ik ben helemaal gek op honden. Ik heb dan ook echt een zwak voor babykleding met hondjes erop. Ik zag een leuke trui met heel veel verschillende honden, maar die was alleen nog in grote maten verkrijgbaar. Even later zag ik dit shirtje. Zo cute! Ik ben ook helemaal fan van leggings met leuke printjes. Deze kon ik dan ook niet laten liggen. Ik zag ook nog een leuk blauw truitje maar die heb ik eerst maar wel laten liggen. Ik moest me even inhouden van mezelf. Ik had serieus de halve Zara wel leeg kunnen kopen haha.

Thuis kwam ik er achter dat dit ook perfect matcht. Yay! Ik heb volgens mij vooral kleding in maat 62/68 gekocht. Ik vind het zo zonde dat baby’s zo snel uit de kleine maatjes groeien. Dus ik heb ook nog bijna geen kleine maatjes gekocht. Maarja, ik zal ze toch nodig hebben haha. De volgende keer zal ik daarom iets meer op de kleinere maatjes focussen.

Welk item is jouw favoriet?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tineke

  Oooh dat jasje <3 ik vind het allemaal zo leuk!

  21 februari 2018 at 22:11
  • Reply Sarah

   Jaaa, zo lief hè! <3

   23 februari 2018 at 20:37
 • Reply bertine

  wat een super schattig jasje! mijn dochtertje is nu 1 jaar en oh kan iemand me stoppen om al die leuke kleertjes altijd maar mee te nemen?;)

  23 februari 2018 at 22:51
  • Reply Sarah

   Ja lief hè! Oooh haha, ik snap nu al helemaal wat je bedoelt. Koopdraaaaang! :p

   25 februari 2018 at 18:17

  Leave a Reply