Follow:

Krijgen wij een jongen of meisje?

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, onze mini gender reveal party! Het leek me zo leuk om er tijdens een klein feestje achter te komen of er een jongetje of meisje in mijn buik groeit. We hebben dus een taart laten maken door de vriendin van mijn neef en deze taart had een roze óf blauwe binnenkant. 

Ziet de taart er niet super tof en ontzettend lekker uit?! Hij was ook echt overheerlijk! We hadden onze ouders, broers, zussen en aanhang en twee vriendinnen uitgenodigd. Van te voren had ik iedereen gevraagd of ze dachten of het een jongetje of een meisje was. De meeste stemmen gingen naar een meisje. Ikzelf heb voor jongen gestemd! In het begin wist ik zeker dat het een meisje was, daarna een jongen maar vanochtend begon ik weer te twijfelen hoor haha. Ach, je hebt toch 50% kans en je kunt het eigenlijk toch niet weten.

Zo, ik vond het wel ontzettend spannend hoor. Als je de taart hebt aangesneden weet je gewoon of je moeder wordt van een zoon of dochter. Of je jurkjes kunt kopen of juist niet. Zo’n gek idee!

Maar goed, genoeg gepraat, jullie zijn vast heel benieuwd wat er aan de binnenkant te zien was. Of had je stiekem al doorgescrold naar de foto? Snap ik wel hoor, ik ben ook altijd heel nieuwsgierig hihi. Als je wel netjes alles had gelezen dan zal ik je nu niet langer in spanning houden:

HET IS EEN MEISJE! 

Een klein meisje! Een mini me! Ik had het dus helemaal fout. Wel gek hoor, ik heb altijd gedacht dat ik eerst een jongentje zou krijgen. Ik moest dus wel even aan het idee  wennen omdat ik dus ook altijd het beeld van een jongetje heb gehad. Maar we zijn er natuurlijk hartstikke blij mee! En nu kan ik eindelijk gerichter gaan shoppen en babykamer plannen maken. YAY!

Ben jij wel eens op een gender reveal party geweest?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Rebecca

  Jaaaaa dit vind ik zo leukkkk! Gefeliciteerd!
  Dat word een verwend, lief en mooi meisje <3

  11 februari 2018 at 21:12
  • Reply Sarah

   Thanks Rebecca! 😀 <3

   12 februari 2018 at 14:48
 • Reply Lesley

  Gefeliciteerd! Ik had ook op een jongen gegokt hoor! Maar toch een meisje. Ik snap je helemaal. Ik dacht vroeger ook altijd dat ik een jongen zou krijgen, tot ik zwanger werd en het gevoel 100% naar meisje ging

  11 februari 2018 at 22:43
  • Reply Sarah

   Haha, gek is dat hè? Nog even en dan is jouw meisje er al! 😀

   12 februari 2018 at 14:48
 • Reply Annora

  Echt super super leukk!! Een dochtertje 🙂 gefeliciteerd nogmaals! En nu kan je idd beginnen zo leuk is dat! Geniet ervan

  12 februari 2018 at 09:54
  • Reply Sarah

   Jaaaa! Thanks Annora! 😀

   12 februari 2018 at 14:49
 • Reply Jennifer

  Aah echt heel leuk! Wij weten het zelf inmiddels wel al, maar hebben volgend weekend een mini gender reveal party. Ook zo leuk om het zelf nu wel al te weten maar het nog eventjes geheim te houden! 🙂 Niet kijken tijdens de echo, echt niks voor mij!

  Echt heel leuk dat de binnenkant roze was, ondanks je eigen voorgevoel! Even wennen, maar zeker niet minder leuk.

  12 februari 2018 at 10:47
  • Reply Sarah

   Haha, ja dat niet kijken tijdens de echo was wel lastig hoor! Leuk dat jullie het al weten. Ik ben heel benieuwd! 😀

   12 februari 2018 at 14:49
 • Reply Simone

  Hoe gaaf! En Leuk! Een meisje… ooohhh wat zal ze mooi zijn. Heerlijk tutten en heel veel leuke kleertjes kopen. Super blij voor jullie

  14 februari 2018 at 00:36
  • Reply Sarah

   Jaaa, zo leuk! Heb er nu al super veel zin in haha! Thanks! <3

   14 februari 2018 at 15:07

  Leave a Reply