Follow:

Outfit – luipaard blouse

Het is weer tijd voor een outfitje! Deze foto’s zijn een tijdje terug gemaakt. Inmiddels heb ik een behoorlijk babybuikje en kan ik deze outfit niet meer aan. Jammer, want ik vind hem erg leuk! Maar goed, nu heb ik iets om naar uit te kijken want in het najaar kan ik hem natuurlijk weer aan. Benieuwd naar meer foto’s?

De blouse is echt een favorietje van me. Ik vind hem super tof, met de all over luipaard print. Ook de schoenen vind ik nog steeds super tof! Ik ben met mijn 1,60cm niet zo groot dus een paar extra centimeters zijn altijd fijn. Mocht je ook zulke platforms van Superga willen: ze vallen groot. Ik baalde ontzettend toen ik ze moest ruilen voor een maat kleiner want ik wou ze zo graag aan toen ze eindelijk werden bezorgd haha.

Blouse – Costes
Rok – C&A
Schoenen – Superga
Horloge – Michael Kors

Wat vind jij van platform schoenen?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Loes

  Wat een toffe outfit! Ik vind de combinatie echt heel erg leuk. Lekker girly, maar ook stoer door de sneakers!

  1 februari 2018 at 10:33
  • Reply Sarah

   Thanks Loes! Jaa ik hou zelf ook heel erg van die combi! Rokje of jurkje met stoere sneakers er onder 🙂

   1 februari 2018 at 12:09
 • Reply Sarah

  Oh, die blouse is inderdaad echt super mooi. Ik kan geloven dat het een favorietje van je is. Echt een toffe outfit!

  1 februari 2018 at 13:43
  • Reply Sarah

   Dankjewel Sarah! 😀

   1 februari 2018 at 14:24
 • Reply Annora

  Wat een leuke look zeg! En die sneakers love it!

  2 februari 2018 at 13:23
  • Reply Sarah

   Thanks Annora! 😀

   2 februari 2018 at 13:35

  Leave a Reply