Follow:

Plog 22 februari – Negenmaandenbeurs

Donderdag 22 februari had ik een leuke dag op de planning staan dus ik besloot om weer eens te gaan ploggen. Ik ging met Wilma naar de Negenmaandenbeurs en naar de Huishoudbeurs in Amsterdam! Ik was hier nog nooit eerder geweest dus ik was heel benieuwd. 

Om ongeveer 6.40 uur word ik door Marco gewekt. Ik heb totaal geen zin om uit bed te gaan. Ik het schijt geslapen, ik ben hartstikke moe en ik heb last van mijn nek. Ik wil daarom het liefst nog even blijven liggen, maar ik ga toch maar direct uit bed.

Als ik niet direct uit bed ga dan bestaat namelijk de kans dat ik weer in slaap val en té laat uit bed kom. Maar de belangrijkste reden waarom ik direct uit bed stap: Marco gaat bijna weg en ik wil heel graag nog even een knuffel van hem. Ik vind het ook altijd leuk om mijn knappe man in pak, heel kneuterig, even uit te zwaaien. <3

Als hij weg is ga ik snel ontbijten. Ik word 8.30 uur pas opgehaald dus ik heb nog alle tijd maar ik heb uiteindelijk altijd tijdnood haha. Ik heb een lange dag voor de boeg dus naast blauwe bessen en havermout voeg ik ook nog maar een banaan toe aan mijn Alpro kokosyoghurt.

Na het ontbijt stap ik onder de douche. Ik hoop dat dat wat helpt tegen mijn nek- en hoofdpijn. Gelukkig voel ik me na de douche een stuk beter en ben ik ook wat wakkerder.

Na het douchen föhn ik mijn haar en daarna zie ik ineens dat het al bijna 08.00 uur is. Omg, wat ben ik toch een ongelofelijke treuzelkont altijd. Ik doe nog snel even mijn make-up.

Ondertussen kleed ik me snel aan. Na even getwijfeld te hebben wordt dit de uiteindelijke outfit. Een zwangerschapsjeans van H&M, een vestje van Zara en een top van Topshop maternity. Op de schouders zitten bloemen, maar die zie je nu niet. En de pantoffels heb ik obviously ingeruild voor mijn Nikies.

Even later zit ik bij Wilma in de auto! We gaan nog even tanken en halen wat te eten bij de benzinepomp. We waren van plan om een lunch te halen omdat alles bij de beurs meestal heel duur is, maar er is niet heel veel lekkers. Ik haal een croissant en een gevulde koek en die zijn beide onderweg al op.

Volgens de navigatie zouden we rond 10.15 arriveren, maar bij de afslag naar de RAI begint de ellende al. Een file van auto’s vol zwangere- en huisvrouwtjes haha! Gelukkig waren we mooi op tijd. Uiteindelijk moeten we binnen zelfs nog even wachten want de beurs is officieel pas om 11.00 uur geopend.

Vervolgens sprinten we direct naar de kluisjes. Het is nog wel even lastig om die te vinden! Man, wat zijn de Huishoud- en Negenmaandenbeurs samen groot. Maar het is ons gelukt! We huren beide een kluisje zodat we niet de hele dag met onze spullen hoven te sjouwen. Een trolley meenemen zagen we namelijk ook niet echt zitten haha.

Onze eerste stop is Kidooz! Ik volg ze al een tijdje op Instagram dus het is leuk om daar even te sneupen. En kijk mijn prethoofd, ik had er duidelijk zin in! Ze hebben veel leuke dingen bij Kidooz zoals kleding maar ook…

dit super leuke haaiendekentje en die geweldige mammoet ‘schommelpaard’. Zó leuk! Hopen dat ik dat shoptegoed win dus haha!

Daarna bekijken we een heleboel andere stands. We gaan onder andere langs de babykamer inspiratie route van Babypark. Wij gaan ook een lambrisering van verf in de babykamer doen maar dan wel in een ander kleurtje. We gingen uiteraard ook langs Kaatje Katoen, van de wasbare luiers, want ik had via hun (en via the babyproject, thanks!) kaartjes voor de beurs gewonnen! Ook hebben we een workshop gevolgd bij Squiz. Of naja, workshop is een groot woord want er wordt eigenlijk alleen iets uitgelegd over Squiz en heel veel over een random blender. Beetje stom, maar Squiz ben ik wel enthousiast over. Dit zijn hervulbare knijpzakjes waar je dus zelf fruit in kunt doen! We strunen best lang rond want ineens is het alweer half 2.

We gaan eerst even langs de huishoudbeurs. TROLLEYS EVERYWHERE! Ik had verwacht dat ik een hoop irritaties zou hebben maar dat viel mee. Er is maar een stuk of 3 keer iemand geweest die tegen me aan reed haha. En het scheelt denk ik dat we op een donderdag gingen, in het weekend zal het wel een stuk drukker zijn. We gaan eerst langs de food hal. Hier koop ik veel lekkers van Milka en Kinder chocolade! En natuurlijk proef ik veel 🙂

Om een uur of 3 krijgen we best wel trek. We gaan daarom langs ons kluisje om een paar spullen te droppen. Vervolgens gaan we op zoek naar iets lekkers om te eten.

En dat wordt patat! Oh man, sinds ik zwanger ben kan ik dit elke dag wel eten. Ik hou ZO veel van patat. Ik was ben ook helemaal in mijn nopjes haha. We vinden gelukkig nog zitplek want inmiddels heb ik ook best wel last van mijn voeten. Het is inmiddels ook alweer 15.30 uur omdat er een behoorlijke rij stond bij de patat. Terwijl we zitten te eten is de rij bijna helemaal weg, zul je altijd zien.

Vervolgens gaan we de rest van de Huishoudbeurs bij langs! Wilma is op zoek naar een stofzuiger dus hier ben ik even één aan het uitproberen bij Black & Decker haha. Deze hal vonden we nog wel leuk maar er waren in andere hallen ook veel Tell Sell achtige stands. Dat vond ik niet zo interessant. (Mocht je je afvragen waarom die mensen er zo gek uit zien, ik heb ze even anoniem gemaakt).

En vervolgens gaan we weer terug naar de Negenmaandenbeurs! Oh, deze foto is echt ontzettend charmant haha. Dit is een Nuna wipstoel in ‘volwassen formaat’. Wilma vindt ze helemaal geweldig maar ik vind ze niet echt mooi. Toch ben ik wel benieuwd hoe zoiets dan zit. Ik beeldde me even in dat ik een klein kind was en ik moet toegeven, het zit wel heerlijk. Dat wiegen is ook echt rustgevend :p

Vervolgens besluit ik een kinderwagen te bestellen. Ik probeerde mijn favoriet hier nog even uit op een parcours. Aah, i love it! Hij ziet er super uit en hij rijdt lekker. Ik kan niet wachten tot hij wordt bezorgd.

Vervolgens stappen we weer in de auto. Het is inmiddels alweer HALF ZEVEN! Omg, ik had nooit verwacht dat ik het zo lang vol zou houden. Maar de tijd ging echt ontzettend snel. Een goed teken lijkt me!

En we maken nog even een pitstop bij de Mac! Sinds ik zwanger ben is de McKroket echt mijn guilty pleasure. Ja, I know, heel slecht. Maarja, als mijn baby er zin in heeft ga ik geen nee zeggen toch? Haha slechte smoes, maar héél af en toe mag ik er wel één van mezelf.

Rond 09.00 uur ben ik weer thuis. Ik plof neer op de bank en kijk de aflevering van Temptation Island nog even uit. Het is best een saaie aflevering. Vervolgens laat ik Marco mijn aankopen van de dag zien!

Niet heel veel later plof ik in bed. Alles doet pijn! Ik ben iets te lang door gegaan vandaag. Maarja, er was ook zó veel te zien. Dankzij mijn lekkere warme kruikje val ik gelukkig snel in slaap.

Dat was mijn dag! Ben jij wel eens op de Negenmaandenbeurs of de Huishoudbeurs geweest? Wat vond je ervan?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply