Follow:

Søstrene Grene kindercollectie

Søstrene Grene kindercollectie

Søstrene Grene heeft een nieuwe kindercollectie! Je snapt dat ik hier natuurlijk hartstikke enthousiast van word. Ik ben al druk bezig met plannen maken voor de babykamer dus ik ben nu helemaal into de schattige accessoires. En de Søstrene Grene kindercollectie, die heeft genoeg schattige accessoires! Van lampjes en muurstickers tot aan opbergdozen, kapstokjes en zelfs een tipi. Benieuwd? Lees dan gauw verder want ik laat je meer foto’s van de Søstrene Grene kindercollectie inclusief de prijzen zien! 

Al die zachte pastelkleurtjes en die leuke dierenprintjes, I love it! Het berenlampje is één van mijn favorieten en alles met het zebraprintje vind ik ook ontzettend leuk. De mijlpaalkaarten vind ik ook heel leuk. Lijkt me heel tof als je een verzameling foto’s met de mijlpalen van je kindje hebt. En hoe tof is die tipi? Nog een beetje te groot voor mijn baby, maar wel ontzettend leuk voor een kinderkamertje. Voor een babykamertje vind ik zo’n hemeltje wel heel tof. Maar ja, ik weet nog niet of ik mintgroen als accentkleur ga gebruiken en de roze versie vind ik toch echt wel iets té roze. Aargh, dilemma’s! Ik moet toch echt eens gaan bedenken hoe ik de babykamer precies wil, voordat ik als een kip zonder kop met koopdrang door de winkel ga lopen haha! Hieronder vind je een aantal van de adviesprijzen.

Tipi – €41,98
Hemeltje – €36,30
Speeldeken – €15,99
Vloerkleed – €5,64
Kussens – €4,88
Muurstickers – €3,50
Opbergdozen – vanaf €1,13
Nachtlampje – €3,98
Mijlpaalkaarten – €4,08
Fotolijstjes met print – vanaf €6,27
Opbergdoos – €4,18
Opbergdoos op wielen – €12,49
Kapstok – €4,11
Zelfklevende spiegel – €5,48
Decoratieve plank – €4,22
Kledinghangers – €0,96 per stuk
Placemat – €0,64
Bekertje – €1,98
Kommetje – €2,66
Bord – €3,38

De Søstrene Grene kindercollectie is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkel. Alle artikelen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Ik denk dat ik gauw een tripje naar Groningen plan! Wat is jouw favoriet uit de collectie? Of is deze collectie juist helemaal niet jouw ding?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tineke

  Wanneer gaan we?

  3 februari 2018 at 11:13
  • Reply Sarah

   Zo snel mogelijk haha 😀

   4 februari 2018 at 12:22

  Leave a Reply