Follow:

The sweet life of Sarah – dinner dates

Er is alweer een week voorbij! Deze week had ik ineens twee dinner dates.  Ook ging ik even snel shoppen waarbij ik een heel fijn koopje scoorde. Benieuwd wat ik nog meer deed? Lees dan gauw verder! 

Dinsdag ging ik in mijn pauze even snel de stad in. Ik had in de folder van Prénatal dit truitje gezien. Hij leek super leuk maar toen ik hem aan deed vond ik hem toch iets tegenvallen. Hij zat wat slobberig, wat blijkbaar normaal is omdat mijn buik nog gaat groeien, maar de stof voelde ook niet heel fijn. Ik had een beetje het idee dat hij na 1 keer wassen al helemaal lelijk zou zijn. Jammer! Bij de sale zag ik de grijze broek hangen dus ik dacht ik probeer hem even. Hij zat leuk en had nu 50% korting waardoor hij maar €20,- was dus die mocht mee. Bij de kassa bleek hij maar €12,50 te zijn, score! Toen ik deze foto zag had ik trouwens pas door dat mijn buikje een groeispurt heeft gemaakt haha!

Daarna ging ik snel naar de Sissy-Boy want ik had een bestelling geplaatst en die was daar geleverd. Ik zag deze teckel kopjes, zo cute! Ik hou van alles met teckels haha.

Donderdag was een beetje een luie dag. Ik was moe dus ik heb wat op de bank gehangen, geblogd en gesimst. Ik ben niet zo goed in middagdutjes, dat lukte dan ook niet. Ik had wel veel zin in koekjes en ik zag een makkelijk recept voorbijkomen. Toevallig had ik alles in huis dus ik heb nog wel koekjes gebakken.

Tadaaaa! Ze waren heel goed gelukt. Inmiddels zijn ze allemaal al op. Dat is het ‘nadeel’ van bakken. We zijn maar met zijn tweeën dus dan eet je het ook allemaal met zijn tweeën op haha. Oh en het koekjesdeeg zag er zó lekker uit! Maarja dat mag ik nu dus niet in verband met de rauwe ei. Dat mis ik wel hoor, lekker de restjes uit de beslagkom opeten.

Vrijdag appte Marco of ik zin had om ’s avonds bij de pizzeria te gaan eten. Nou, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We gingen naar Sondrio da Emilio, dat is echt de lekkerste pizzeria in Drachten! Ik nam een Margherita met uien, love die combi haha. Als toetje had ik citroenijs met extra veel slagroom, super lekker. Thanks Esmée! 😉 <3

Zaterdag ging ik met vriendinnen uit eten, lekker Mexicaans! Ik hou van Mexicaans maar Marco is er niet zo fan van dus ik was blij dat mijn vriendinnen er wel zin in hadden. Ik nam Fajitas en als toetje iets met kaneelijs. ZO LEKKER. Ik hou echt van kaneelijs. Het was een gezellige avond!

Vandaag (zondag) heb ik ook een rustig dagje. Ik slaap de laatste dagen niet zo super dus overdag ben ik best wel moe. Ik ben wel van plan om voorbereidingen voor de babykamer te treffen, hoop dat het lukt 😀

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Malou

  Ohhh heerlijk, twee dinner dates! Ik ben dol op Mexicaans eten en dit ziet er zóóó lekker uit! Wat fijn dat je ook nog pizza ging eten!

  5 februari 2018 at 11:20
  • Reply Sarah

   Jaa ik hou ook echt van Mexicaans. Én van pizza dus mijn weekend kon niet meer stuk :p

   5 februari 2018 at 21:55

  Leave a Reply