Follow:

The sweet life of Sarah – tapas & gender reveal party

Ik heb een hele leuke week achter de rug! Of nou ja, leuke week. Een leuk weekend vooral. Doordeweeks heb ik gewerkt, huishoudelijke klusjes gedaan, genoten van de zon en geluierd. In het weekend ging ik tapas eten, naar Groningen en hadden we onze gender reveal party! Kijk je mee naar mijn week? 

Wat was het een heerlijk weer afgelopen week! Het zonnetje scheen zo lekker naar binnen, ik kreeg er direct energie van. En wat fijn om weer die warmte op je gezicht te voelen! Deze stoel staat normaalgesproken ergens anders maar ik heb hem lekker naar de zon verplaatst en daar heb ik zitten lezen. Heerlijk, maar ik werd er ook heel slaperig van haha. En het ene kleine nadeel van de zon: ik zag ineens heel duidelijk hoe vies mijn ramen waren. Die heb ik dus direct maar even schoongemaakt :p

Vrijdagavond ging ik uit eten met mijn nicht. Ik liep al zowat de hele week make-up loos in mijn chill pak rond dus vrijdagavond vond ik het wel even tijd voor een make-uppie en een leuke outfit. Voelt toch ook altijd wel heel erg fijn.

We gingen tapas eten! Het was lekker en ook heel gezellig. Ik had mijn nicht al lange tijd niet meer gezien dus we hadden een hoop om over bij te praten. Voordat ik wist zaten we er al zo’n 3,5 uur! Oh en die patat hierboven, daar werd ik zo blij van. Ik heb echt patat cravings lately.

Zaterdagochtend gingen Marco en ik even naar Groningen! Zoals je misschien hier had gelezen heeft Sostrene Grene een hele leuke kindercollectie. Daar wou ik natuurlijk even een kijkje nemen! Omdat we vroeg waren was het overal nog heerlijk rustig. We hebben ook nog lekkere donuts gehaald bij Pure. Die zijn echt de lekkerste die ik in Nederland heb gehad. We zijn verder nog bij de toko geweest en we hebben boodschappen gedaan. De rest van de dag heb ik op de bank gelegen want ik was echt ontzettend moe na zo’n drukke ochtend!

Zondag kwamen mijn zusje en de rest van de familie & twee vriendinnen langs, want het was eindelijk tijd voor de gender reveal party! YES! We weten eindelijk of er een klein meisje of een klein jongetje in mijn buik groeit! Weet jij het nog niet en ben je benieuwd? Lees dan vooral even dit blogje.

Wat was jouw hoogtepunt van de week? Heb je ook zo van de zon genoten?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Annora

  Wat een leuk weekje!

  12 februari 2018 at 22:46
  • Reply Sarah

   Jaa, was een leuke week! ­čśÇ

   14 februari 2018 at 15:08

  Leave a Reply