Follow:

Babykleding van de Lidl

Babykleding van de Lidl

Een tijdje geleden zag ik babykleding van de Lidl voorbijkomen. Babykleding is nou niet bepaald iets waar ik aan denk als ik aan de Lidl denk.. Maar ik was natuurlijk wel heel benieuwd dus ik nam gauw een kijkje in de webshop. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, maar ik zag leuke dingen en mijn mandje was al gauw gevuld! 

Babykleding van de Lidl Babykleding van de Lidl

Ik heb twee setjes van twee rompers gekocht. Het zijn wikkelrompertjes, wat mij heel handig lijkt, en ze zijn van bio-katoen gemaakt. Er zijn rompers in mooie zachte kleuren verkrijgbaar en ook rompers met leuke prints. Ik heb twee rompers in maat 50/56 en twee in 62/68 gekozen. Een set van twee rompers kost €5,99.

Babykleding van de Lidl Babykleding van de Lidl

Daarnaast zag ik dit setje van twee slabbetjes. Toen ik de leuke print van de schattige beertjes zag was ik direct verkocht! So cute! Ik had nog geen slabbetjes dus deze vonden ook al gauw hun weg naar mijn winkelmandje. Ze komen vast wel eens van pas toch? Volgens mij waren deze €2,99.

Babykleding van de Lidl Babykleding van de Lidl

Van alle babykleding van de Lidl vond ik dit truitje het leukste! De kleur is super mooi en het is ook een fijn stofje, wederom van bio-katoen. Ik had bovenstaande legging en muts van CarlijnQ eerder al gekocht maar ik kon er steeds maar geen leuk shirtje bij vinden. Nu dus wel! Ik ben helemaal fan van dit setje, zo schattig haha. Dit truitje kost €8,99. Dit is trouwens een maat 50/56. Naar mijn idee valt het truitje wel wat groot, maar omdat ik niet veel vergelijkingsmateriaal heb vind ik dat lastig om te zeggen.

Ik heb de kleding natuurlijk nog niet gebruikt maar de kwaliteit lijkt goed, de stofjes voelen fijn en bestaan veelal uit bio-katoen. Er zijn veel leuke dingen verkrijgbaar, voor zowel jongetjes als meisjes. Daarnaast is de babykleding van de Lidl erg betaalbaar. Wat mij betreft een aanrader dus!

Heb jij wel eens kleding van de Lidl gekocht? Welke van mijn gekochte items vind jij de leukste?

Liefs Sarah

 

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply evelien

    Wat hebben ze lieve items! Ik vind het broekje met de panters erop super lief, en het slabbetje met de beertjes. Cute!
    Liefs,
    Evelien

    30 maart 2018 at 07:51
  • Reply Annora

    Aah echt super duper leukk!

    1 april 2018 at 19:51
  • Leave a Reply