Follow:

Huilen door hormonen

Huilen door hormonen

Als je zwanger bent krijg je de hormonen er gratis bij en ik kan je vertellen dat dat niet altijd feest is. Zo heb ik een tijdje terug een potje zitten huilen omdat ik de goede verf voor de babykamer niet kon vinden in de Karwei. Een paar dagen later biggelden de tranen weer over mijn wangen omdat we tijdens het schilderen een beetje waren uitgeschoten. Want ja, die babykamer moet natuurlijk wel perfect zijn hè. Gelukkig kwam ik er al gauw achter dat ik niet de enige zwangere vrouw ben die hier last van heeft. Ik heb de leukste ‘Huilen door hormonen‘ momenten voor je verzameld. 

Via social media heb ik namelijk contact met een heleboel andere zwangere vrouwen. Super leuk, want zo kun je ervaringen met elkaar delen. Toen iemand vroeg wat het raarste was waar je tijdens je zwangerschap om hebt gehuild stroomden de reacties binnen. Ik voelde me ineens niet meer een overemotionele aliën want dankzij al die verhalen kwam ik erachter dat mijn huilbuien helemaal niet zo gek waren. Gelukkig kunnen we er achteraf allemaal om lachen. Oké, genoeg gekletst, hier komen ze.

Wat is het raarste waar je tijdens je zwangerschap om moest huilen? 

“Omdat de kaasstengels op waren. Ik heb midden in de Albert Heijn staan huilen.”

“Omdat mijn vriend ijsjes voor de kids had meegenomen maar niet voor mij. Ik voelde me zo enorm in de steek gelaten.” 

“Tijdens een tv reclame.”

“Omdat ik iets had gekocht wat te klein bleek.”

“Omdat mijn vriend twee boterhammen uit de zak had gehaald en ze niet had opgeruimd waardoor ze waren uitgedroogd.”

“Omdat de stofzuiger niet meedraaide zoals ik wilde.”

“Ik heb huilend mijn man opgebeld omdat de vegetarische bratwursten waren uitverkocht. Ik had me er zo op verheugd.”

“Omdat ze bij mijn bestelling bij de McDrive mayonaise waren vergeten.”

“Omdat de Lidl de chips waar ik zo’n zin in had niet meer verkocht.”

“Omdat tijdens een hardloopwedstrijd op tv het meisje waar de verslaggever het over had won.”

“Omdat de koelkast zo goed als leeg was terwijl ik in de veronderstelling was dat deze nog vol was.”

Valt me op dat de meeste momentjes gerelateerd zijn aan eten haha! Ook zo’n ding, zwangere vrouwen en eten. Ik heb hier boven nog één moment van mezelf tussen verstopt. Kan jij raden welke? Laat het weten in de comments! En laat het ook vooral weten als jij ook een leuk “Huilen door hormonen” moment hebt.

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Jeltine

  Die van de vega bratwursten? Hahaha

  21 maart 2018 at 20:27
 • Reply Tineke

  Haha ik weet ‘m

  En huilen omdat ik nergens het juiste behang voor de kinderkamer kon vinden of omdat Alex op Boris z’n pootje was gaan staan :’)

  9 mei 2018 at 19:09
 • Leave a Reply