Follow:

Interior sneak peek

interiorsneakpeek

Inmiddels wonen we alweer meer dan anderhalf jaar in ons nieuwbouwhuis. Dit huis was voor ons beide ons eerste huis, dus ik was maar wat blij dat ik eindelijk los kon gaan op het gebied van interieur. Het is op de benedenverdieping nu eindelijk af. Of nou ja, een soort van ‘af’, want helemaal af is het nooit en ik blijf dingen veranderen. Een tijdje geleden had ik al een sneak peek van ons interieur beloofd, dus bij deze! 

Dit is één van mijn favoriete hoekjes. De lamp ben ik nog steeds ontzettend blij mee! Hij stond al op onze wishlist ver voordat we gingen verhuizen, en toen kregen we hem als cadeautje van onze ouders. Super lief. De plant ben ik ook nog steeds helemaal fan van. Hij is zo mooi! Hij is aan de onderkant inmiddels wel een paar bladeren verloren maar hij doet het nog steeds goed. De muur lijkt op beide foto’s een andere kleur te hebben. Dat komt door de lichtinval. De echte kleur lijkt het meeste op de linkerfoto, maar hij zit wel een beetje tussen bovenstaande foto’s in. We wouden eigenlijk een taupe achtige kleur, maar eenmaal op de muur bleek de kleur een stuk groener. Na even getwijfeld te hebben kwamen we erachter dat we dit toch wel heel erg mooi vinden zo. Ik hou van groen!

Alweer zo’n verschil qua kleur! Volgens mij scheen de zon toen ik de linker foto maakte. Anyway, dit is de zithoek. De zoektocht naar een bank heeft wel even geduurd, maar het is uiteindelijk gelukt! Ik wou echt een strak model, maar wel één die lekker zit. De bank werd natuurlijk heel veel weken later nadat we hem hadden besteld pas bezorgd. Toen ik hem zag was ik wel even in de war, want in mijn herinnering was hij een stuk lichter. Achteraf ben ik blij dat de bank niet lichter is. Hij past erg goed in ons interieur en op een donkere bank zie je minder snel vlekken.

We zoeken eigenlijk nog een ander tafeltje in plaats van het witte tafeltje, want deze is zo wit. Maar we hebben nog geen goede vervanger gevonden dus we houden het eerst maar zo. Het schilderij heeft mijn oom gemaakt. Ik vind hem super tof!

En dan de eethoek! We hebben een prachtige tafel van Woodville. Hij heeft een eiken blad en een wit metalen onderstel in de vorm van een X. De lamp is wit met een deel hout aan de bovenkant en hij heeft koper aan de binnenkant. Zo mooi! Tegen de muur zit een plankje en daarop staan een aantal lijstjes. Handig zo’n plankje want dan kun je makkelijk een lijstje verwisselen als je wilt. De middelste is batik stof met een mooie print van vrouwen in rijstvelden. Deze kochten we tijdens onze huwelijksreis in Bali.

En dan nog een sneak peek van een ander hoekje. De kast is van Zuiver en stond ook hoog op mijn wishlist. Gelukkig vond Marco hem ook mooi! Op het kastje staan een paar plantjes, een goudkleurig aapje en een Crosley LP-speler. Boven het kastje hebben we een hele grote wereldkaart hangen. Het ziet er super gaaf uit en is ook nog eens hartstikke leuk om te kijken waar je nog naartoe wilt of waar je al bent geweest. Om het kastje heen staan een hoop planten. Ik ben heel erg fan van planten, toen ik de laatste keer telde hadden we meer dan 30! Elke keer als ik in het tuincentrum ben dan wil ik wel weer een nieuwe plant meenemen, maar ik heb me de vorige keren ingehouden. Ik weet niet zo goed meer waar ik ze kwijt moet haha!

Dit was een kleine sneak peek van onze woon/eetkamer. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! En ben jij net zo gek op planten als ik?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Simone

  Wat super mooi!!!!! En nog even en dan met jullie kleine erbij… ❤❤

  18 maart 2018 at 22:34
  • Reply Sarah

   Jaaa, super veel zin in! 😀 <3

   19 maart 2018 at 21:40
 • Reply Annora

  Wat leuk zeg! Mooie rustige kleuren leuke hoekjes!

  20 maart 2018 at 13:30
  • Reply Sarah

   Thanks Annora! 😀

   20 maart 2018 at 22:10

  Leave a Reply