Follow:

Jamin paaseitjes getest

Jamin paaseitjes

De Jamin paaseitjes liggen weer in de winkel! Jamin heeft paaseitjes in maar liefst 40 verschillende smaken. Ik besloot er een paar te kopen onder het mom van ’testen voor de blog’. Mijn man vond dit uiteraard ook een goed idee, dus de volgende dag stopte ik een zak vol met paaseitjes. Benieuwd wat we ervan vonden en welke Jamin paaseitjes onze favorieten zijn? Lees dan gauw verder.

Jamin paaseitjes Jamin paaseitjes

Er zijn dus maar liefst 40 verschillende Jamin paaseitjes. Tussen al deze eitjes zitten normale smaken zoals melk, maar ook een hoop bijzondere smaken zoals Cookie Dough en Stroopwafel. Ik was natuurlijk vooral benieuwd naar de bijzondere smaken! Ik heb ze niet alle 40 geprobeerd, dat ging me iets te ver. Ik zag mezelf al met 80 paaseitjes de Jamin uitlopen (want mijn man wil natuurlijk mee testen, dat snap je vast). Dus ik heb een paar gekozen die me erg lekker leken. Ik hou niet van wit, dus daar heb ik natuurlijk niet veel van gekozen. Uiteindelijk liep ik met 13 verschillende Jamin paaseitjes de winkel uit.

Jamin paaseitjes

Knettersuiker wit

Het enige witte paaseitje dat we hebben getest. Deze vinden we allebei goed gelukt! Hij knettert goed en dat is natuurlijk leuk. We zijn beide echter geen grote fan van witte chocolade. Mijn man vindt dit eitje dus niet bijzonder lekker, maar wel lekker en geeft hem een 7. Van mij krijgt het knettersuiker paaseitje een 8, omdat ik hem onverwacht lekker vind en het knettereffect heel leuk.

Jamin paaseitjes

Appeltaart Melk

Een prima eitje maar hij proeft niet naar appeltaart. Daarom krijgt hij een 6.

Jamin paaseitjes

Marsepein Puur

Dit paaseitje is eigenlijk precies wat je ervan verwacht. Een lekkere pure buitenkant met marsepein in het midden. Hij krijgt van mijn man een 6,5 omdat hij niet zo’n fan is van marsepein. Ik ben wel mega fan van deze combi dus dit paaseitje krijgt van mij een 8.5! Ik vind de puur marsepein versie van Merci nog net iets lekkerder, daar zit iets meer marsepein in waardoor de verhouding puur/marsepein beter is. Vandaar dat dit paaseitje geen hoger cijfer van me heeft gekregen, maar ik was erg tevreden.

Jamin paaseitjes

Cookie Dough Melk

Dit is een erg lekker paaseitje maar we hadden wel iets meer ‘dough’ verwacht. Hij krijgt een 7,5 omdat de smaak erg goed is.

Jamin paaseitjes

Brownie Puur

Deze viel ons wat tegen. Je proeft wel een klein beetje brownie maar niet heel erg. Ik heb zelfs het idee dat ik drop proef. Jakkes. Hij krijgt van ons een 6.5.

Jamin paaseitjes

Kokos Melk

Het paaseitje met de smaak kokos melk is lekker, maar niet helemaal wat we ervan verwachten. We hadden meer een kokossmaak verwacht. We hebben toevallig dezelfde week kokos paaseitjes gekocht bij de Jumbo en daar proef je wel echt de kokossmaak. We vinden deze zelfs een beetje koffie achtig smaken. Ondanks dat de echte kokossmaak een beetje mist, is het wel een lekker paaseitje. Hij krijgt van ons een 7.

Jamin paaseitjes

Butterscotch Melk

Dit paaseitje is lekker, maar hij lijkt wel wat op Cookie Dough. Ik had meer echte, harde stukjes butterscotch verwacht. De stukjes die ik nu proef doen me denken aan stukjes koek, vandaar dat hij iets op Cookie Dough lijkt. Maar hij is dus wel lekker. Hij krijgt van ons een 7.5.

Ijsje Discodip melk

Dit paaseitje is gewoon lekker en ook de discodip is zichtbaar en je proeft het ook. Hij krijgt van ons een 7.

Jamin paaseitjes

Karamel Zeezout Puur

Deze valt ons wat tegen. Je proeft wel karamel, maar dit is een beetje een laffe karamel. Hij is niet erg zoet. Daarnaast proef je vrijwel geen zout. Alsof er een klein beetje zout door de karamel hebben gegooid waardoor deze iets minder lekker is maar waardoor je nog niet het gewenste karamel/zeezout effect hebt. Hij krijgt van ons een 6.

Jamin paaseitjes

Stroopwafel melk

We hadden hier daadwerkelijk stukjes stroopwafel verwacht. Dat dit niet het geval is is een beetje teleurstellend. De stroop proeft bovendien eerder naar karamel, dus eigenlijk voelt het als een normaal melk paaseitje met karamel. Het paaseitje is echter wel lekker dus hij krijgt een 7.

Jamin paaseitjes

Mokka Melk

Een lekker paaseitje! Hij proeft ook gewoon naar Mokka. Hij krijgt van ons een 8.

Jamin paaseitjes

Crispy praliné melk

Deze leek ons erg lekker dus hier hadden we hoge verwachtingen van! Hij is ook wel lekker, maar er zit wel een onverwacht zoet vleugje in. Mijn man vindt dit lekker, ik íets minder, dus hij krijgt van ons een 7.5.

Jamin paaseitjes

Cookies & Cream Melk

Dit paaseitje proeft wel echt naar Cookies & Cream. Er zit ook een lekker crunchy bite in. Toch is het niet onze favoriet dus hij krijgt een mooie 7.

Jamin paaseitjes

Eindconclusie: de meeste eitjes zijn lekker maar we hadden er vaak wel net iets meer van verwacht. Mijn favoriet was absoluut Marsepein Puur. Mokka was ook een favoriet!

Welke Jamin paaseitje lijkt jou het lekkerste?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply