Follow:

The sweet life of Sarah – beginnen met de babykamer

Yes, eindelijk weer een blogje! De laatste tijd zijn er wat minder blogjes online gekomen want: moe, druk met andere dingen en geen laptop tot mijn beschikking. Je kent het vast. Daarom deze keer een iets langere aflevering van The sweet life of Sarah, met foto’s van afgelopen week en die week daarvoor! Ik heb weer veel leuke dingen gedaan. We zijn onder andere eindelijk begonnen met de babykamer. En ik kan alvast verklappen dat het heel mooi gaat worden.

Twee weken terug had ik steeds zó veel zin in warme chocolademelk met slagroom. Taart was ook altijd al een grote guilty pleasure, maar nu ik zwanger ben kan ik wel meerdere stukken per dag opeten haha. Marco en ik gingen daarom gezellig bij de Graancirkel in Drachten zitten. Ik nam een Red Velvet taartje, hij was lekker! En de warme chocolademelk met slagroom was natuurlijk ook heerlijk.

De rest van het weekend zijn we bezig geweest met het schilderen van de babykamer! Het is super mooi geworden. De linker kleur is warm grijs van de Karwei, en de lambrisering is een random kleur die ik van een verfstaaltje heb gekozen. Ik ben super blij met het resultaat. Oh en Pien was even op bezoek, dat vind ik altijd zo gezellig! <3

De rest van de week was ik mega moe. Dinsdag moest ik werken en voordat ik begon deed alles al pijn 🙁 Ik werk op dinsdag in de winkel dus dan sta ik de hele dag, dat hielp ook niet echt. Ik was blij dat ik twee uurtjes eerder naar huis kon. Ik ben op de bank neergeploft en heb niks meer gedaan. Woensdag kon ik gelukkig vanuit huis werken en ook donderdag was ik weer ontzettend moe. Ik heb bijna de hele dag op de bank zitten lezen. Ook wel eens fijn 🙂

Donderdag ben ik nog wel heel even bezig geweest met het in elkaar zetten van de commode. Ik kon gewoon echt niet meer wachten haha. Toen ik dit zag dacht ik wel even: waar ben ik aan begonnen?! Op de gebruiksaanwijzing stond ook dat het in elkaar zetten 1,5 uur duurt maar ik was met alleen de pootjes vastzetten al 2 (!) uur bezig 🙁 🙁 Op vrijdag heb ik het afgemaakt, het is me uiteindelijk dus wel gelukt! Ik was wel iets te lang door gegaan want ik was super moe daarna.

Zaterdag deden we boodschappen en heb ik ’s ochtends verder rustig aan gedaan. Ik had nog wel zin om even ergens heen te gaan maar ik had geen idee waar naartoe. Toen appte Tineke of ik mee wou naar de Intratuin. Toevallig haha, natuurlijk wou ik mee. Ik heb twee potjes en deze twee zakken gekocht. Ik had nog twee plantjes die ik moest verpotten namelijk dus dat heb ik ook maar direct gedaan.

Ik hoopte dat we zaterdag zouden beginnen met het in elkaar zetten van de kledingkast maar Marco had helaas geen tijd. En ik had geen zin om ook deze in mijn eentje in elkaar te zetten! Dus ik heb alle babyspullen dit we tot nu toe hebben maar in de commode gedaan. Zo is het ook wat overzichtelijker wat ik nog nodig heb. Mooi is ‘ie hè? 😀

Zondag vierden we mama’s verjaardag. Voordat we weg gingen maakte Marco deze foto. 23 weken alweer! Mijn buikje groeit goed door 🙂

De vriendin van mijn neef had weer een geweldige taart gemaakt! Hij was ontzettend lekker. Pien had ook wel zin in een lekker hapje maar dat leek ons geen goed idee haha. Mama had ook weer heerlijk Indofood gekookt. Ik heb veel te veel gegeten zondag. Het was een gezellig feestje!

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply bertine

  mooi buikje heb je! super leuk he de kinderkamer in elkaar zetten!

  12 maart 2018 at 21:50
  • Reply Sarah

   Thanks! Jaa vind ik echt super leuk om te doen haha 😀

   14 maart 2018 at 22:36
 • Reply Iris

  Wat een mooie foto van jou! En wat leuk dat je de babykamer lekker in kan richten. Dat lijkt me erg leuk om te doen.

  13 maart 2018 at 17:09
  • Reply Sarah

   Thanks Iris! Jaaa eindelijk, is echt heel leuk!

   14 maart 2018 at 22:37

  Leave a Reply