Follow:

The sweet life of Sarah – nesteldrang!

Afgelopen week had ik nesteldrang en een typisch #pregnancybrain momentje. Ook zijn we verder gegaan met de babykamer. De basis is nu af, dus het inrichten kan beginnen. Het leukste als je het mij vraagt. Benieuwd wat we hebben afgemaakt en wat ik afgelopen week nog meer heb gedaan? Lees dan gauw verder! 

Maandag t/m woensdag heb ik gewerkt, dus toen heb ik geen foto’s gemaakt. Donderdag scheen het zonnetje heerlijk en de laatste tijd heb ik last van nesteldrang. Een perfecte combi, want ik krijg dan altijd zin in schoonmaken en opruimen. Dat heb ik dus ook gedaan en deze keer was de keuken aan de beurt! Ik heb bijna alle kastjes en deurtjes gepoetst. Ik zeg bijna, want toen ik bijna klaar was werd ik te moe. Zo balen als je hoofd verder wil maar je lichaam niet.

Ik had ook echt een #pregnancybrain momentje. Ik liet de emmer vollopen met water en ondertussen ging ik op zoek naar de fles schoonmaakmiddel. Ik kon de fles echter nergens vinden terwijl ik hem net nog in mijn handen had gehad. Bleek dat hij nog in de emmer zat haha!

Vrijdag deed ik het wat rustiger aan. Ik heb wat geblogd en we hadden een afspraak bij de verloskundige. Alles was gelukkig weer helemaal goed! Daarna hebben we boodschappen gedaan zodat dit in het weekend niet meer hoefde. Ik maakte deze foto van mijn bolle buikje. Ik moest zo lachen toen mijn sokken met het gezichtje net onder mijn buik vandaan kwamen!

Zaterdag hebben Marco en ik de kledingkast voor in de babykamer in elkaar gezet! Deze was gelukkig beter te doen dan de commode. Daarnaast hielp het een hoop dat Marco erbij was natuurlijk. We zijn heel blij met het eindresultaat. Ik had direct zin om alle kleding in de kast te hangen.

Ik twijfelde dan ook om nog even de stad in te gaan om kledinghangers te halen, maar uiteindelijk heb ik dit niet meer gedaan. Ik zou maar een uurtje hebben voordat de winkels zouden sluiten en ik ben niet goed in haasten haha. De zon scheen weer dus toen ben ik boven maar gaan opruimen. Het is echt ongelofelijk hoeveel troepjes ik in de afgelopen jaren heb weten te verzamelen en ik wil alles netjes en opgeruimd hebben voordat de baby er is. Yes, alweer nesteldrang :p

In de avond gingen we op verjaardagsvisite bij mijn schoonzusje. Deze poes vond ik zo lief! Die had volgens mij wel zin in één van de lekkere hapjes die op tafel stonden.

Zondag moesten we de babykamer nog opruimen. Ik zag er best wel tegenop, maar uiteindelijk was het zo klaar. Super leuk, de basis van de kamer is nu helemaal af. Ik moet nog even de kast schoonmaken en dan kan ik alles inrichten en helemaal klaar maken.

Hoe was jouw week?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Annora

  Leukk om te zien allemaal! En mooi die kleding kast!

  20 maart 2018 at 13:32
  • Reply Sarah

   Thanks! 😀 <3

   20 maart 2018 at 22:10

  Leave a Reply