Follow:

The sweet life of Sarah – taart & Thais

Het is alweer tijd voor een nieuwe aflevering van The sweet life of Sarah! Zo, deze week is echt voorbij gevlogen. Ik heb veel leuke dingen gedaan: outfitfoto’s gemaakt, geshopt, taart en Thais gegeten maar ik heb ook relatief veel tijd op de bank doorgebracht. Kijk je mee naar mijn week? 

Maandag tot en met dinsdag heb ik weer gewerkt. Dinsdag ging ik voor werk even snel langs de Jamin, voor paaseitjes, én langs de Prénatal. Daar zag ik dit super schattige pakje hangen. Ik had nog niks in maat 50 dus ik heb dit pakje, in een andere kleur, meegenomen. So cute!

Donderdag was ik vrij, in de ochtend had ik afgesproken met Liset. We gingen eerst outfit foto’s van elkaar maken (heb je mijn outfit al gezien? Zo nee, je kunt hem hier vinden) en daarna hebben we bij de Graancirkel zitten bijkletsen. Het was weer heel gezellig!

En natuurlijk konden de warme chocolademelk met slagroom en een taartje niet ontbreken. De vorige keer wouden we beide dit citroen-yoghurt taartje met een bodem van brownie proberen maar toen was hij op. Nu was hij er wel! En hij was een stuk groter dan verwacht dus we zaten beide behoorlijk vol haha. Hij was lekker, maar niet zó lekker dat ik hem de volgende keer weer zal kiezen.

Toen Liset weer naar huis ging, ging ik nog even langs een paar winkels. Ik was nu toch in het centrum en ik heb nooit zin om apart voor alleen die winkels naar het centrum te fietsen. Dit was in de Mango. Het was opzich best saai omdat ik toch overal te dik voor ben en qua babykleding was er ook helemaal niks leuks. Tineke kwam in haar pauze ook nog even gezellig naar het centrum dus ook met haar heb ik weer wat bijgekletst.

Uiteindelijk kocht ik twee Gouden Boekjes bij de Kruidvat en deze bloemen! Ik wou een klein, vrolijk lente bosje voor in mijn nieuwe vaas. Staat altijd zo gezellig, bloemen in huis. De rest van de dag ging ik foto’s maken voor de blog, opruimen en koken (Bami Goreng, hmm!). Rond 18.30 uur kwam er iemand langs van de kraamzorg voor het intakegesprek. Dat was wel even leuk. We zijn weer wat wijzer geworden en zo langzamerhand raken we steeds beter voorbereid op de komst van mini me. De rest van de avond heb ik op de bank doorgebracht want ik had deze dag toch alweer teveel gedaan dan mijn lichaam aan kon… Zo irritant.

De volgende dag had ik een lekker rustig dagje gepland. De donderdag had ik iets teveel gedaan, ik slaap niet super en zaterdag stond een drukke dag op de planning dus dit leek me wel een goed idee. Ik heb wat geblogd, serie gekeken en gevreten haha. Ook wel eens fijn zo’n dagje!

De volgende dag had ik dus een druk dagje gepland maar dat liep helaas toch wat anders dan verwacht. Ik had afgesproken met een vriendin in Groningen maar die moest ik helaas afzeggen. Ik had zó schijt geslapen! Ik sliep pas rond 1.15 uur en was rond 6.50 alweer wakker. En tussendoor ben ik ook ontzettend vaak wakker geworden. Marco is ook al een paar dagen niet zo fit en dat hielp ook niet mee want ik voelde me echt slecht zaterdag en was bang dat hij me had aangestoken. Ik baalde mega maarja, ik weet dat ik een dagje Groningen dan ook gewoon niet vol kan houden. 🙁 Dus we deden snel boodschappen en daarna bracht ik het grootste deel van de dag door op de bank.

Mijn oom en tante kwamen ’s middags nog een cadeautje langsbrengen. Ze hadden iets voor de baby gekocht, super lief! Het was een hele leuke houten trein met blokken. Zoiets hadden we helemaal nog niet dus we vonden het een super leuk cadeautje.

Na het boodschappen doen had ik overigens eerst even lekker serie gekeken en geprobeerd te slapen maar omdat ik lag kreeg ik last van maagzuur… ook dat nog! Slapen lukte dus niet maar ik had gelukkig nog een leuk boek waarin ik heb gelezen. Marco en ik hadden ’s avonds gereserveerd bij Cho Fah en in de ochtend had ik verwacht dat we het zouden moeten afzeggen.. Maar na een dagje rusten ging het opzich wel weer oké, en uit eten gaan is niet de meest vermoeiende activiteit dus toen zijn we toch nog maar gegaan.

Gelukkig had ik na het voorgerecht eindelijk geen last meer van maagzuur haha. Dit was het hoofdgerecht, ik had een curry met garnalen. Ik twijfelde of ik een vegetarische zou nemen maar ik had echt even zin in wat anders dus ik maakte voor deze keer even een uitzondering. Het was heerlijk! Marco vond zijn curry ook erg lekker. Cho Fah in Groningen is echt een aanrader!

Zaterdag op zondag had ik alweer schijt geslapen. Last van mijn rug en mijn benen en een niet fitte man naast je in bed helpt dan ook niet mee. Gelukkig heb ik wel uitgeslapen want ik werd pas om 11.30 uur nieuwe tijd wakker! Zondag was verder een lekkere rustige dag. Ik ben voor mijn blog bezig geweest en Marco en ik hebben even gewandeld. Het was best wel lekker weer.

Ik hoop dat ik de komende dagen wat beter zal slapen. Wel super fijn overigens dat de klok weer een uur vooruit is gegaan. Het is nu echt weer lekker lang licht buiten.

Hoe was jouw week? Vind jij Thais eten ook zo lekker?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply