Follow:

This made me happy #2

Ik vind het belangrijk om af en toe stil te staan bij dingen die me blij maken of momenten waarop ik heel gelukkig ben/was. Hoe groot of klein dit ding of het moment ook was. Dan realiseer je je weer even extra hoe goed je het wel niet hebt en wat voor mooie dingen er allemaal gebeuren. Dus vandaag weer een lijstje met van alles waar ik de laatste tijd blij van werd. 

Mijn baby zien schoppen  Loving Love van Naaz  Patat  Een goede 20-weken echo  Een nieuwe aflevering van Soof  Niet naar buiten hoeven wanneer de gevoelstemperatuur -17 °C is  Een nieuwe kinderwagen  Ons mooie huis ♥ Uitslapen nu het nog kan ♥ Mijn lieve, leuke, knappe man ♥ Nieuwe babykleding ♥ Meer patat ♥ Uit eten met vrienden Mijn groeiende buik Pien op bezoek Appen met mede zwangere Annora ♥ De gender reveal party ♥ Brown van Mr Maria ♥ Nog meer patat ♥ 

Wat staat er op jouw happy list?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply