Follow:

The sweet life of Sarah – mini vakantie naar Frankrijk

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van The sweet life of Sarah! Deze keer ééntje bomvol zonnige foto’s want ik was op mini vakantie naar Frankrijk. Ook genoot ik van een heerlijke high tea en ik had alwéér nesteldrang. Kijk je mee? 

Twee weken terug moest Marco voor een cursus voor zijn werk in Utrecht zijn. Omdat we daarna naar Frankrijk gingen leek het ons wel handig een nachtje in een hotel te boeken. We hadden nog een gratis nacht tegoed dus we plakten er nog een nachtje voor. Nice! We zijn de mooie hotelkamers van van der Valk gewend dus toen we dit zagen moesten we even lachen. Van die foute shiny gordijnen. Maar het bed lag heerlijk!

Donderdag had Marco de cursus en ik had afgesproken met Jeltine. We hebben een beetje geshopt (babykleding vooral) en ik had een high tea gepland. Nog als bedankje omdat Jeltine mijn make-up had gedaan op mijn trouwdag. Ziet het er niet heerlijk uit?! Met Jeltine was het ook weer heel gezellig, zoals altijd!

Toen Marco klaar was hadden we afgesproken bij Wagamama. Die zat vroeger in Groningen en daar gingen Marco en ik graag naartoe. Die in Groningen is er helaas niet meer maar er was toevallig net één in Utrecht geopend. Het was weer erg lekker.

De volgende ochtend gingen we richting Frankrijk! We wouden onderweg langs Brugge gaan maar we stonden van de ene in de andere file 🙁 Super stom want het was ook nog eens heel mooi weer. Het werd steeds later dat we in Brugge aan zouden komen dus uiteindelijk besloten we het maar te skippen.

Zo kwamen we mooi nog bij daglicht aan in ons appartement. We hadden geboekt via Airbnb, dus het was wel fijn als we bij daglicht nog op zoek konden gaan naar de kluis met sleutel haha. We hadden een heel fijn appartement met dit prachtige uitzicht op zee. We hebben wat boodschapjes gehaald en daarna direct een wandeling gemaakt langs de zee. De volgende dag begonnen we ook met een wandeling want het was verrassend mooi weer.

Zo mooi! Ik hou van de zee. Het waaide nog wel aardig en ik was niet zo fit (story of my life, vakantie en ik ben niet fit) dus de terugweg toen we wind tegen hadden heb ik me maar goed ingepakt haha.

In de middag gingen we naar Boulogne sur Mer. Het nieuwere gedeelte van de stad viel wat tegen, maar het oude centrum vonden we allebei erg mooi! Nadat we de stad hadden bezocht gingen we nog naar een grote supermarkt. Dat vind ik altijd zo leuk in Frankrijk. Ik heb al mijn quilty pleasures die me aan vroeger deden denken gehaald haha.

Met de liefste man van de hele wereld! Ik vond het heel fijn om er nog even met zijn tweeën uit te zijn. Ik sliep helaas wel heel slecht in het appartement, dus zondag voelde ik me echt half ziek. Maar goed, we wouden nog een paar dingen bekijken dus we zijn er gewoon op uit gegaan. We gingen langs le Cap Gris Nez en le Cap Blanc Nez. Deze waren wel leuk om te zien maar niet mega spectaculair. Ik had wel medelijden met Marco. Met een zwangere vrouw op pad gaan is volgens mij niet altijd een pretje haha. Ik voelde me soms net een bejaarde.

In de middag gingen we nog langs Wimereux. We verbleven in dat plaatsje maar we hadden het nog niet eens bekeken omdat we geen parkeerplek konden vinden. Het is volgens mij nogal een populaire bestemming! Deze dag vonden we gelukkig wel een parkeerplek dus we hebben door het plaatsje en langs de boulevard gewandeld. We vonden Wimereux beide heel leuk. Veel leuke gekleurde huisjes, een paar gezellige winkeltjes en een mooie boulevard.

De volgende dag was het helaas alweer tijd om te gaan. We maakten nog wel een tussenstop in Brabant, bij mijn zusje! Super leuk om daar weer eens langs te gaan. Haar hondje, Flip de teckel, is zo lief. Hij heeft lekker op mijn buik gelegen haha.

Toen we ’s avonds weer thuiskwamen heb ik eerst de nieuwe babykleding in de kast gehangen. Zo leuk om daar mee bezig te zijn haha. Het hangt allemaal op maat, zoals je ziet mag ik nog wel iets meer kleine maatjes shoppen. Maarja, ik wil ook niet teveel en ik wil wel allemaal setjes zodat je niet bijvoorbeeld een broekje hebt waar niks bij past. Daarnaast ben ik nogal kieskeurig dus ik heb tot nu toe nog niet heel veel leuks gevonden. Gelukkig heb ik nog even de tijd.

Dinsdag en woensdag heb ik gewerkt en donderdag kreeg ik weer last van nesteldrang. Ik hou er van haha. Ik heb echt een hekel aan het huishouden maar nu vind ik het soms bijna leuk. De hele keuken is nu weer schoon en netjes, op naar het volgende project.

Zaterdag kwam Pien op visite. Gezellig! Mijn vader is nog in de tuin bezig geweest en mijn moeder in huis. Super lief! Ik ben ook nog even in de tuin bezig geweest. Ik heb onkruid tussen de terrastegels vandaan gehaald waardoor het er nu weer een stuk beter uitziet. Ik stoorde me ontzettend aan het onkruid dus dan wil ik het ook direct weg hebben. Achteraf niet zo slim want die avond/nacht/de volgende dag heb ik behoorlijk wat pijntjes gehad haha.

Gelukkig heb ik zaterdag en zondag ook nog lekker van het zonnetje genoten met een boek. Wel met een pet op want ik ben heel bang voor een zwangerschapsmasker :p Tot nu toe gaat het goed gelukkig.

Hoe was jouw week? Heb jij ook zo van het zonnetje genoten?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply