Follow:

Zwangerschapsshoot

Toen ik bijna 35 weken zwanger was heb ik een zwangerschapsshoot gedaan! Ik had de shoot cadeau gekregen van mijn schoonouders. Ik besloot zonder man op de foto te gaan omdat ik meestal niet zo’n fan ben van man-en-zwangere-vrouw-foto’s. Gelukkig vond Marco het ook helemaal niet erg dat hij niet mee hoefde ­čśë Ik was even bang dat de shoot niet door zou gaan. Ik had hem een week eerder gepland maar toen wou de auto niet starten. Vervolgens hadden we een nieuwe datum geprikt maar die dag regende het ontzettend hard! Gelukkig was het iets voor 19.00 uur droog, precies op tijd.

We hebben op drie verschillende locaties foto’s gemaakt. Onder een brug bij een witte muur, in een veld (stiekem gewoon een berm) en bij het water. Het was op de laatste locatie een beetje mistig waardoor je op de foto bijna niet ziet dat ik voor water sta. Het geeft wel een tof effect vind ik! Ik vind de foto’s mooi geworden. De kleuren zijn mooi en zacht, achteraf bleek de kleur van mijn jurk ook perfect en het weer zat mee. Ik ben heel blij met deze mooie herinnering aan mijn bolle buikje! De foto’s zijn gemaakt door Sita Koning van Fotoshootz.com. Wat vind jij van de foto’s?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply