Follow:

Vier Seizoenen in Leeuwarden

Vier Seizoenen zit sinds een aantal maanden in Leeuwarden. Het is een super leuke winkel vol met kleding, speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Ik kwam er al gauw achter dat een paar van mijn favoriete merken bij Vier Seizoenen worden verkocht, zoals Mini Rodini. Toen de winkel open was ging ik dan ook gauw een kijkje nemen. Ik was helemaal verbaasd toen ik naar binnen stapte. Wat een prachtig pand! En wat een hoop leuke spullen! Kijk je mee naar deze mooie winkel?

Een prachtig pand en leuke kinderkleding

Is het geen prachtig pand?! Ik vind het heel tof hoe er gebruik is gemaakt van verschillende materialen, zoals de stenen muur en de houten vloer. Ook de gekozen kleuren en de mooie details waarmee de winkel is ingericht vind ik prachtig. De toonbank is wel een echte eyecatcher. Je ziet hem direct als je binnen komt lopen. Heel tof!

Zoals ik al zei vind je bij Vier Seizoenen veel leuke merken op het gebied van kinderkleding. Denk hierbij aan Mini Rodini, Carlijn Q, Sproet en Sprout, MarMar Copenhagen, Tiny Cottons, Mingo, Mile en Bobo Choses. Naast kleding kun je bij Vier Seizoenen ook terecht voor lifestyle artikelen zoals rugzakken, bordjes en bekers, hydrofiele doeken, lunchtrommels en ga zo maar door.

Knuffels, fietsjes en ander leuks

Ook voor speelgoed en leuke cadeaus ben je bij Vier Seizoenen aan het juist adres. Ik ben helemaal fan van de Banwood fietsjes. Het is dat ons kleine meisje er nog láng niet groot genoeg voor is, anders had er vast en zeker al één bij ons in huis gestaan. In de winkel en webshop vind je ook knuffels van onder andere Jellycat. I love them! De Slackajack Money staat al op onze babykamer maar de andere knuffels zoals de Octopus zijn ook zo leuk. Verder vind je bij Vier Seizoenen een hoop spullen van Done by Deer, leuke speeltjes voor baby’s van Oli&Carol, Trixie en Bloomingville. Oh en niet op de foto maar wel in de winkel: de geweldige spullen van Olli Ella.

Je begrijpt, ik ben helemaal enthousiast. Als ik in de winkel ben dan is er voordat ik het door heb alweer een half uur voorbij. Er is gewoon zó veel leuks te zien! Het personeel is bovendien ontzettend aardig en altijd in voor een gezellig praatje. De winkel komt op mijn foto’s nog niet eens goed tot zijn recht vind ik. Er is bovendien nog véél meer leuks verkrijgbaar dan ik hier in één blogje kan opnoemen. Neem dus zeker eens een kijkje bij Vier Seizoenen als je in Leeuwarden bent. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, ze hebben ook een webshop én een leuk Instagram account, mocht je op de hoogte willen blijven van nieuwe spulletjes in de winkel. Ze hebben in de sale nog een hoop leuke kleding met 50% korting, dus ik zou zeggen: sla je slag 😉

Ben jij wel eens bij Vier Seizoenen geweest? Kan jij ook zo enthousiast worden van mooie winkels met leuke spulletjes?

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply