Follow:

Bewaarbundels voor kaartjes van SUS Design

Bewaarbundel kaartjes

Eén van de leukste dingen wanneer je bent bevallen? De hoeveelheid post die door de brievenbus valt! Ik vond het elke dag weer een feestje om alle kaartjes te ontvangen, lezen en op te hangen. De kaartjes die we voor Layla haar geboorte hebben ontvangen hebben ruim een half jaar in huis gehangen. Best lang hè? Ik vond het veel te gezellig al die kaartjes en best wel een dingetje om ze allemaal op te ruimen. Daarnaast had ik géén idee wat ik met al die kaartjes moest. Gelukkig kwamen toen ineens de bewaarbundels voor kaartjes van SUS Design voorbij. Ik was direct fan! 

SUS Design bestaat uit drie zussen, waarvan één een lieve oud collega van mij is. Ze bieden verschillende leuke producten aan voor het bewaren en koesteren van bijzondere momenten van je kind. Bij SUS Design vind je bewaarbundels voor kaartjes, oppasboekjes en sinds kort hebben ze voor alle foto’s en video’s van je kindje USB sticks verpakt in een mooi bewaardoosje. Super leuk toch?!

Bewaarbundel kaartjes Bewaarbundel kaartjes Bewaarbundel kaartjes

SUS Design heeft verschillende bewaarbundels voor bijvoorbeeld geboortekaartjes en zwangerschapskaartjes. Er zijn super leuke designs verkrijgbaar en inmiddels ook Friese varianten. In 1 bundel kunnen ongeveer 40 kaarten. We hebben bijna 80 geboortekaartjes ontvangen dus ik heb 2 bundels voor geboortekaartjes gekregen en 1 voor zwangerschapskaartjes gekocht. De bundels zitten verpakt in een plasticje met twee ringen en een elastiek. Er zit geen gebruiksaanwijzing bij en dat is eigenlijk ook niet nodig want het principe spreekt voor zich. Ik dacht echter een beetje moeilijk en deed ook het elastiek door de gaatjes maar het elastiek zit erbij zodat je de kaartjes netjes kunt opbergen haha.

Bewaarbundel kaartjes Bewaarbundel kaartjes

Het is dus de bedoeling dat je in al je kaartjes gaatjes maakt zodat hier de ringen doorheen kunnen. Dit was wel een klusje waar ik een beetje tegenop keek maar met een perforator was dit echt zo gepiept. Viel mee dus! Vervolgens doe je eerst de achterkant van de bewaarbundel door de ringen, daarna al je kaarten en tot slot de voorkant van de bewaarbundel. Strikje er omheen en dan is dit het resultaat!

Bewaarbundel kaartjes Bewaarbundel kaartjes

Ik vind het echt ideaal. Je hebt alle kaartjes netjes bij elkaar gebundeld en je kunt de kaartjes makkelijk nog eens bekijken en doorlezen als je wilt. Het ziet er ook nog eens super leuk uit! Echt een aanrader wat mij betreft dus 🙂

De bewaarbundels voor kaartjes van SUS Design zijn te koop bij boekhandel van der Velde in Leeuwarden, Paradekids in Joure, Bianca’s kinderkleding in Stavoren en babyhuis Wierdsma in Sneek. Online bestellen kan via info@sus-design.nl of via een privé berichtje op Facebook of Instagram!

Ik ben benieuwd, bewaar jij wel eens kaartjes en zoja, hoe?

Liefs Sarah

 

 

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply