Follow:

We gaan verhuizen!

Jaa, je leest het goed, we gaan verhuizen! We hebben een héle mooie woning gevonden, niet ver van onze huidige woning. Het is weer een nieuwbouw woning, dus we moeten nog zeker een jaar wachten totdat we echt kunnen verhuizen, maar we hebben er nu al super veel zin in! Benieuwd wat voor woning het is en waarom we gaan verhuizen? Lees snel verder.

Als je me al langer volgt dan kun je je de koop van onze eerste woning misschien nog wel herinneren.. wist je dat dat alweer bijna 7 jaar geleden is?! Ja bizar, dat had ik zelf ook nog niet zo helemaal door. We zijn nog steeds heel erg blij met deze woning. We waren dus ook niet echt op zoek naar een ander huis. Wel dachten we na over een mogelijke verbouwing. In onze huidige woning hebben we geen bijkeuken en nu we kinderen hebben missen we dit toch wel heel erg. We dachten erover na om hier toch een bijkeuken te realiseren door de helft van de garage te isoleren, een wandje te plaatsen en een deur tussen de garage en de woonkamer te plaatsen. Een mooie oplossing, maar dan zit je wel weer met een verbouwing en dat leek me niet echt ideaal met twee kleine kinderen..

Toen kwam ineens onze nieuwe woning voorbij. Eigenlijk dezelfde soort woning, maar dan wél met een bijkeuken, een paar meter langer én gasloos, met kunststof kozijnen, aan het water en ook nog eens naast een vriendin van mij. We hebben er een paar nachtjes over geslapen, vervolgens een bod uitgebracht en dat werd geaccepteerd! Whoohoo!

We hebben er méga veel zin in. De bouw is begin deze maand begonnen dus het zal nog heel lang duren voordat we erin kunnen. Maar de keuken is al uitgezocht en nu zijn we druk bezig met de zoektocht naar de perfecte badkamer. Vind je het leuk om het hele proces rondom onze nieuwe woning te volgen? Volg dan Casa Keiho op Instagram.

Liefs Sarah

Share
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Esmeralda

  Wat ontzettend gaaf Sarah! Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning 🙂

  30 april 2022 at 23:06
  • Reply Sarah

   Thanks Esmeralda! 🙂

   12 augustus 2022 at 14:29

  Leave a Reply