Follow:

Mini Nikki Bag van Denise Roobol

Denise Roobol Mini Nikki Bag

Joee, ik heb een nieuwe tas! En ik ben er zo mega blij mee! De tas is precies wat ik nog miste, de kleur is perfect én hij is 100% vegan. Je had het denk ik al door, ik ben enthousiast. Kijk je mee naar mijn nieuwe Mini Nikki Bag van Denise Roobol?

Ik heb al jaren een leuke tas van Michael Kors. Echt een mini, ik kocht hem in 2016. Ik vind hem nog steeds heel erg leuk, maar het kleine formaat is niet altijd handig. Toen ik voor het eerst moeder werd kocht ik er een rugzak bij. Ik wilde geen echte luiertas, maar iets wat je altijd kunt gebruiken. Het werd een super mooie groene rugzak van Fjallraven, gemaakt van plastic flessen. Ben ik óók nog heel erg blij mee. Maar ik moest dus altijd kiezen tussen een rugzak of een mini tasje. Ik miste echt nog iets er tussenin. Totdat ik de Mini Nikki Bag van Denise Roobol tegen kwam.

Ik was meteen verliefd! Het formaat is pérfect. Hij is leuk wanneer ik een avondje uit eten ga, maar hij is ook perfect voor een play date, want er past precies een luier en doekjes in. De tas is dus helemaal vegan, maar het lijkt net echt leer. De kwaliteit is heel erg mooi. Binnen in de tas zitten twee vakken en ook op de achterkant van de tas zit nog een verborgen vak. Toen ik de tas voor het eerst bekeek was ik een beetje teleurgesteld dat er geen vakje met rits in zat, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die ook helemaal nog niet heb gemist.

De Mini Nikki Bag wordt geleverd met twee schouderriemen. Een kortere en een langere. Je kunt de tas dus op twee manieren dragen. De tas heeft een magneetsluiting. Oók heel handig, want je doet hem snel even open en dicht. Oh en hebben we het al gehad over de kleur? Nee hè? Dit is de kleur ‘Sand’ en hij is zó mooi. Tijdloos en hij past overal bij.

De tas kost €155,- en ik kocht hem bij mijn favoriete duurzame online winkel: Take it slow store, maar hij is natuurlijk ook gewoon bij Denise Roobol te koop. Neem hier zeker eens een kijkje wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tas, want er zijn super veel leuke modellen verkrijgbaar.

Liefs Sarah

P.s: Vond je dit leuk om te lezen? Ik ben ook in te schakelen als freelance tekschrijver.

Share
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply