Follow:

Bouwupdate van onze nieuwe woning

Het is inmiddels 2023, het jaar waarin we zullen gaan verhuizen naar onze nieuwe woning! Benieuwd wat er de laatste tijd allemaal is gedaan? En wat er nog moet gebeuren voordat we de sleutel krijgen? Ik praat je bij in deze nieuwe bouwupdate.

Er is de laatste maanden véél gebeurd en de bouw ging als een speer. Voordat we het wisten stond de buitenkant van het huis en niet veel later ook alle binnenmuren al. Ook daarna gingen ze als een speer. Het luifeltje werd geplaatst, het bad werd geleverd en stond klaar in de woonkamer, de muren werden gestuuct en de badkamer betegeld (waar ik meeeega blij mee ben!). Daarna leek het een stuk rustiger te gaan en leek er soms zelfs niets veranderd als we na een week weer een kijkje namen in het huis. Balen! Want als je zo naar het huis uitkijkt, dan wil je natuurlijk dat alles zo snel mogelijk klaar is.

In december zijn er gelukkig wel weer een hoop (zichtbare) dingen gedaan.

– Er zijn een paar deurkozijnen geplaatst
– de vloerverwarming in de bijkeuken ligt erin en het wandje tussen de berging en bijkeuken is geplaatst
– de stopcontacten en lichtknopjes zijn geplaatst
– het dak van de garage, uitbouw en luifel zijn afgewerkt
– de vensterbanken zijn geplaatst
– op zolder zijn de deurkozijnen geplaatst en de balustrades van de trappen staan

Kleine dingen, die toch een groot verschil maken en dus leuk zijn om te zien! Wel super vervelend dat die mannen nu weer zo nodig vakantie moeten hebben 😉 Heel benieuwd wat er na de vakantie allemaal nog gaat gebeuren. Bij de buren zijn de plafonds al gespackt dus het duurt vast niet lang tot dat bij ons ook klaar is. Dat gaat vast een groot verschil maken! En het bad en de wc’s moeten nog geplaatst worden. Daar ben ik ook heel benieuwd naar. We hebben nog geen opleverdatum, maar we gaan vooralsnog uit van april.

Ik zal over een tijdje weer een update plaatsen en in de tussentijd kun je Casa Keiho volgen op Instagram.

Liefs Sarah

Share
Previous Post

No Comments

Leave a Reply