Follow:

Disclaimer

Op deze blog komen regelmatig reviews van artikelen en producten voorbij. Deze artikelen en producten zijn door mij zelf getest waarna ik mijn mening geef over het product. De meeste producten waarvan reviews verschijnen heb ik zelf gekocht. Wanneer ik een artikel heb ontvangen van bedrijven, webshops of persbureaus dan staat dit altijd aangegeven in het artikel. Mijn mening wordt niet beïnvloed door het feit dat ik deze producten heb gekregen.

Wanneer ik word betaald voor een artikel dan zal ik dit altijd aangeven, door bijvoorbeeld het woord ‘Advertorial’ bij het artikel te plaatsen. Ook bij een betaald artikel zal mijn mening over een product niet worden beïnvloed.

Ohsobeautiful is niet aansprakelijk voor indirecte of directe schade welke is opgelopen door het gebruik van deze website. Ook kan aan de inhoud van Ohsobeautiful geen rechten worden ontleend.

Copyright

Alle artikelen op deze blog zijn door mij zelf geschreven en de foto’s zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om foto’s, artikelen en tekst te gebruiken zonder mijn toestemming. Wil je inhoud van deze blog gebruiken, dan dien je toestemming te vragen aan mij en dan dien je altijd naar deze website te verwijzen.

By
Share